Min nye hverdag

Reklame 
(Egen e-bok) 

Nå nærmer det seg midten av årets første måned, og hverdagen startet for fullt her for en liten uke siden. Det er jo noe deilig med det også; rutiner, struktur og et visst mønster å følge dagen gjennom.. Nei, jeg slår et slag for hverdagen jeg, altså. Heldigvis er det det det er mest av i livet♥ 

Et av målene mine for starten av året var å sette opp en ordentlig strukturert hverdag. Ja, så godt det lar seg gjøre som alenemor med en jobb som aldri hviler, i alle fall. Jeg stortrives med mange baller i luften, men innser at jeg må lære meg å sjonglere dem bedre. Det havner et par på gulvet slik det er nå, for å si det på den måten 😉

Noen av de grepene jeg har tatt for å kunne få mer struktur i hverdagen er.. 

● Å sette opp et nytt budsjett. Inntektene mine har endret seg en del siden sist gang, for å si det sånn! Haha. Et nytt budsjett er nå på plass, og jeg vet nøyaktig hvor mye jeg har til sparing, sløsing, reiser og BSU. Sistnevnte er forresten verdt et punkt i seg selv: 
● Jeg avsluttet det forrige året med å sette inn en god sum på BSU-kontoen min! Det er fremdeles noen år til jeg er for gammel til å spare videre der (… men ikke lenge, uæh!), men det gjelder å spare der når man kan. Det er gull verdt, altså! Jeg vet ikke om jeg kommer til å kjøpe ny bolig eller ikke innen den tid, men renten og skattefradragene er verdt det alene likevel. Dersom jeg skulle velge å kjøpe nytt hjem før aldersgrensen for BSU er nådd, kommer jeg nok til å la dem stå likevel frem til den dagen det ikke lenger har noe for seg å ha dem stående der. Da kan de jo gå til oppussing, eller noe helt annet. 
● Å sette opp en god plan på arbeidet videre. Jobb og hobby glir så voldsomt inn i hverandre for min del, så dette punktet har vært vanskelig å finne ut av. Nå har jeg derimot satt meg opp en plan som innebærer fem aktive arbeidstimer syv dager i uken, noe som tilsvarer en 100% stilling og vel så det, i tillegg til skoletimene og det jeg har luket bort fra “jobb” til “hobby” i stedet. Jeg er råklar for å gjøre en kjempeinnsats på denne fronten i år, det er jo så innmari gøy å se hvor godt hardt arbeid lønner seg! 
● Jeg har satt av bedre tid til både venner og familie. Dette punktet har jeg kjent veldig på i det siste – jeg kan ikke en gang huske sist jeg besøkte SuperLinn, for eksempel! Det er jo helt krise. Fremover skal jeg bli mye flinkere til å ta en fridag en dag annenhver uke til fordel for å bare være venninne, søster, datter og alle de andre rollene jeg har en tendens til å “glemme bort”. 

Jeg håper virkelig at disse grepene kan hjelpe meg til å føle meg litt mer strukturert. Det er jo ikke særlig inspirerende å løpe rundt som en hodeløs høns hele døgnet, haha! Det er nok ikke til å komme ifra at enkelte dager kan bli litt sånn, og det får være greit. Det er jo litt av sjarmen med å jobbe hjemmefra og styre sitt eget show, sånn egentlig 🙂 

Nå står det kveldsmat bestående av grove baguetter med ost, skinke og en hel del smør på på planen, før jeg skal sette i gang med arbeidsøkt nummer to for dagen. Jeg er så motivert – lyser det gjennom, eller? Håper det! Ha en nydelig kveld alle sammen, og tenk litt på hva du kan gjøre for at 2018 skal bli ditt beste år. 

OG DU? VIL DU LEVE AV Å SKRIVE
Det har rent inn med kjøpere av e-boken min, “Slik når du gjennom som frilansjournalist” den siste tiden. Ingen tvil om at flere vil sikre seg et nytt liv med en hverdag full av frihet i 2018. Om du har lyst til å tjene penger på å skrive, kan du få kjøpt e-boken min for bare 349,- på min hjemmeside. Les mer her: Tjene penger på å skrive. Denne e-boken er en komplett guide til deg som ønsker å tjene penger på skrivingen, og som ønsker å styre din egen hverdag fullt og helt. Jeg håper på å få deg som kollega i 2018! 

#blogg #blogger #motivasjon #inspirasjon #mamma #mammablogg #mammablogger #blogging #skrive #skriving #journalist #blijournalist #bok #bøker #ebok #forfatter #tjenepenger #penger #økonomi #budsjett #struktur #rutiner #hverdag #hverdagen #personlig #tips #råd 

 

Siste innlegg