Oppsummering: 2017

 

Nye bekjentskaper: 
Jeg har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker dette året, jeg er så takknemlig for alle jeg har fått inn i livet mitt. De to viktigste må likevel utvilsomt være min gode venninne og nabo, og selvfølgelig En stk fin fyr. Begge to er nå mennesker jeg ikke kan se for meg livet uten 🙂 

Årets største frustrasjon: 
At jeg ikke evner å se mine egne begrensninger, haha. Jeg sier altfor sjelden “nei”; og er altfor glad i en utfordring. Det å starte på skolebenken igjen samtidig som jeg skal sjonglere alt jeg allerede har gående utenom var ikke en så fryktelig god idé likevel, men jeg har i det minste lært utrolig mye av det. 

Viktigste lærdommer: 
1. Lytt til magefølelsen. Alltid. 
2. Handling betyr langt mer enn ord. 
3. Jeg kan klare akkurat det jeg bestemmer meg for, og er egentlig svært uavhengig og selvstendig. 

Årets prioriteringer: 
Sienna, selvfølgelig. 

Beste ferie: 
I 2017 var vi kun på én ferie, og da gikk turen til Hunderfossen og Lilleputthammer sammen med Siennas pappa. Det var så utrolig koselig, og ikke minst deilig å kunne vise at det er fullt mulig å være gode venner og skape fantastiske minner med barnet vårt sammen – selv om vi ikke lenger er kjærester. 

På treningsfronten gikk det…. : 
Mildt sagt dårlig, haha! Jeg har vel ikke trent mer enn hva jeg kan telle på én hånd, om man ikke regner med turgåing. 

Jeg angrer på: 
Ingenting. Absolutt alle valgene jeg har tatt har ført meg til akkurat der jeg er i dag, så det å angre på noe er veldig bortkastet. 

Årets investeringer: 
Nye tatoveringer? Haha! Jeg har vært ganske så sparsommelig dette året, egentlig. 

Verste opplevelse: 
Det holder jeg for meg selv. 

Årets følelse: 
Crushing and blushing. 

De største endringene var: 
Jeg gikk fra halvlangt, blondt hår til kort pixiefrisyre og mørk manke? Haha! Neida, de største endringene ligger nok i min egen tankegang og mine følelser. Jeg har blitt mye bedre “kjent med” meg selv og opplevd nye sider av meg. Det er både skummelt og utrolig fint på samme tid. 

Kostholdet i 2017 var… : 
Som det pleier, bare med ekstra mye junkfood i høst. Haha! 

Festlivet i 2017: 
Jeg har vært ute fem ganger totalt i 2017, det er mye til å være meg. Kan ikke si at jeg vil dra ut oftere i år, det er helt enkelt ikke noe for meg. 

 

Hvordan har ditt 2017 vært? 

#blogg #hverdag #mamma #mammablogg #mammablogger #personlig #tanker #meninger #åretsomgikk #2017 #2018 #nyttår #godtnyttår 

Siste innlegg