Mine nyttårsforsetter for 2018

 

GODT NYTTÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! 

Kvelden i går ble tilbragt hos En stk fin fyr og hans familie, det kunne virkelig ikke ha passet meg bedre. For en kveld – og for et show! Det må jo ha blitt brukt utallige millioner kroner på fyrverkeri bare for Ålesund- og omegn! Jeg har aldri sett så mye fyrverkeri på nyttårsaften noensinne, det var så vakkert. Felix ble med meg, og tok livet fullstendig med ro. Han kunne ikke ha brydd seg mindre om spetakkelet, og godt er det 🙂 

Nå som det nye året (endelig!) er her, har jeg selvfølgelig – tradisjon tro – satt meg opp noen nyttårsforsetter som jeg tenkte å dele med dere: 

Jeg skal bruke mer tid og penger på meg selv. Å være mamma er utvilsomt den viktigste rollen jeg noensinne har hatt og kommer til å få, men opp i det hele har jeg innsett at jeg nærmest har glemt meg selv litt. Er jeg på shopping, er det Sienna jeg kjøper til. Har jeg barnefri, bruker jeg tiden på noe som vil gagne henne. Hun er og vil for alltid forbli min fremste prioritet, men det er på tide å tenke litt på meg selv også. Så, det skal jeg gjøre i år! 

Reise. Én utenlandstur er allerede bestilt og i slutten av måneden retter jeg snuten mot et land jeg aldri har vært i før. Forhåpentligvis blir det tid til både harryhandel og syden-tur senere i år også – det skal jeg jobbe hardt for å få tid til. Jeg har også utrolig lyst til å besøke familie i Danmark i løpet av sommeren, men da er det nok lurt å ha med en sjåfør eller to ekstra 😉 

Velvære. I år skal jeg virkelig prioritere kropp og sinn, så ikke bare skal treningen på plass igjen (før ryggen streiker fullstendig), men massasje og annen velvære skal også prioriteres godt i år. En tur (eller fire, seks, åtte eller elleve) til hypnotisør skal jeg også få til, så det skal bli utrolig spennende. 

Bli tryggere på meg selv. Jeg er trygg i rollen som mamma, hundeeier, i yrket mitt og – i alle fall halvveis – som husmor med alt det innebærer av huslige plikter og gjøremål. Men på meg selv, som person..? Vel, jeg har knapt tatt meg tid til å reflektere over hvem jeg selv egentlig er. Hva jeg vil. Hva jeg vil ha. Det er heldigvis aldri for sent, så i år blir året for selvransakelse. 

Jeg skal jobbe beinhardt med både skole og arbeid. Jeg har for lengst innsett at jeg har gapet over altfor mye hva skole og jobb angår, men det får jeg pent overleve dette lille halvåret det er snakk om. Hard jobbing, knalltøff innsats og en viljestyrke uten like skal frem i begynnelsen av året – før jeg skal slakke ned tempoet og ta en velfortjent (og laaaaaaaaang) sommerferie om noen få måneder. I can do this! 

Jeg skal jobbe mer med bokprosjektene mine. Den siste tiden har det stått nokså stille på denne fronten. Jeg har så utrolig mye på hjertet, så mye som bare må ut, men det å finne tiden til det har vist seg å være langt ifra enkelt. Det gjelder å bite tenna sammen og prioritere riktig, her skal det jobbes! 
 

Dette blir utvilsomt året for å kjempe for det jeg vil ha, og ikke minst gjøre en innsats for å sikre at livet mitt forblir akkurat som jeg vil ha det. Jeg er så utrolig takknemlig for året 2017 og alt det har vist og lært meg, og ser frem til et nytt år med nye muligheter, nye utfordringer, flere tårer og langt flere latterkramper og minner for livet. Dette året blir bra! 

#nyttår #newyear #newyearnewme #blogg #hverdag #mamma #mammablogg #mammablogger #hverdagen #1januar #januar #mandag #mål #trening #goals

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg