Svømmehallen, chill-modus og fyrverkeri

 

Denne romjulen har jeg virkelig latt roen senke seg over oss alle – det har knapt blitt gjort annet enn det høyst nødvendige av husarbeid og pysjen har vært på til langt utpå dag. Så deilig! I går var det imidlertid klart for å starte hverdagen litt igjen, så vi dro til svømmehallen og tilbragte en god time der. Det må vi uten tvil gjøre oftere, det var så hyggelig! Ikke minst var det greit for skrotten min å få trent seg litt igjen, haha. Et av nyttårsforsettene til neste år blir definitivt å melde seg inn igjen i treningssenteret… Vel, vi får se om jeg kommer meg så langt. Prioriteringene er liksom ikke helt der. 

I dag har jeg tatt i et ordentlig tak her hjemme, så nå begynner klesvasken å minskes betraktelig. Det gjør alltid godt for samvittigheten, det sier liksom seg selv at man bør skjerpe seg når man må lete i haugen av rene klær for å finne dusjhåndklær… HAHA. Latskapen lenge leve – særlig i høytidene! Jeg skal fortsett litt med bretting av tøy i løpet av kvelden, men først skal sofakroken nytes med pledd, brus og Unge mødre på skjermen før Felix skal få leke litt med nabovoffsen. Det blir ikke stort bedre fredagskveld enn det, etter min mening. 

Det ble litt spørsmål etter forrige innlegg, om hvorvidt sivilstatusen min har skrudd seg tilbake til singel eller ei. Det håper jeg da virkelig ikke. Etter min definisjon er jeg i alle fall ikke singel, så da vet dere det 😉 Hehe! 

Mens jeg skriver dette hører jeg på altfor høy lyd av “Fireworks dog training“, haha. Felix har jo aldri opplevd nyttårsaften før, så jeg tenkte at det var på sin plass med litt trening. Hittil har han ikke reagert i det hele tatt – forhåpentligvis holder det seg slik på selve dagen også. Jeg blir nok bare hjemme uansett, så han blir selvsagt ikke alene, så jeg satser på at det hele vil gå veldig fint. Heldigvis er han en utrolig stødig og rolig kar, så det skal nok gå bra. 

 

4 kommentarer
    1. Hva syns du om bloggomtoppbloggere? Der skriver de mye om å bruke barn i sosiale medier. Hva tenker du om den saken? Du er jo mor selv, og såvidt jeg kan se så bruker ikke du din datter for å tjene penger på bloggen din. Er det et aktivt valg du har tatt?

    2. Anonym: Jeg digger den bloggen! Jeg syns de er kjempeflinke, og ikke minst blir jeg utrolig glad for å se at flere retter fokus mot dette. Jeg har skrevet mye om det å bruke barn på bloggen (Google “Lizbeth Osnes eksponering av barn” så får du frem en del), så ja, det er absolutt et veldig bevisst valg. Det er utrolig mange grunner til hvorfor jeg har valgt som jeg har gjort – men jeg kan per dags dato ikke komme på EN eneste grunn til hvorfor man BURDE eksponere barna… 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg