10 ting singellivet har lært meg

 

♥ Det er ubeskrivelig deilig å slippe å ha en annen person å bekymre seg for, ta hensyn til eller i det hele tatt ha konstant i tankene. Som mamma er det selvfølgelig alltid én person som fyller hjerte og sinn med alt dette, men å slippe at en annen voksenperson “tar opp” så mye av tankene er faktisk ganske befriende. 

♥ Ikke bare er det fullstendig mulig å klare seg alene på alle tenkelige vis, men det gir en god mestringsfølelse i tillegg. Selv om jeg aldri var i tvil om at det å bli alenemor ville være det beste valget for meg og mine, var det selvfølgelig skremmende å tenke på at jeg skulle klare meg 100% selv uten en eneste sjel å støtte meg til. Helt ærlig? Det har kun vært fint, og jeg har ikke ofret det en tanke en gang. Det gir en digg følelse av selvstendighet! 

♥ Det er utrolig kjedelig å skulle lage mat til bare én person. De dagene jeg ikke har Sienna hos meg går det for det meste i knekkebrød, ferdig bacalao og fastfood for å si det sånn, haha! 

 ♥ Alt du gjør, gjør du for deg selv. Jeg har det ryddig og rent fordi jeg vil det. Jeg legger meg tidlig eller sent fordi jeg velger det. Det er undervurdert. 

♥ Å fikse en tett sluk på badet, kjøkkenet eller vaskerommet er faktisk ikke spesielt vanskelig. Og ikke så grisete som jeg hadde forestilt meg at det ville være, heller! 

♥ Noe av det verste i hele verden er å være låst til hjemmet med et sovende barn, når akutt sjokoladecravings slår inn. Det kan nesten toppe smerten av fødsel. Men bare nesten, altså. 

♥ Når man ikke har noen til å mase på seg, er det ofte langt enklere å bare kjøpe seg nye klær enn å vaske de du har fra før av… HAHA. 

♥ Total stillhet og det å stirre rett i taket i flere minutter uten å tenke på noe spesielt er noe av det mest avslappende som finnes. 

♥ Jeg kan faktisk få til nøyaktig det jeg bestemmer meg for, uten hjelp. Vil jeg, så kan jeg. 

♥ Å være forelsket er vondt, spennende, magisk, herlig, skummelt, forferdelig, koselig og grusomt på én og samme tid. Det å ikke være det burde man sette langt større pris på. 

Hva er din sivilstatus, og hva er det viktigste du har lært av det? 

 

4 kommentarer
    1. Er singel. Har värt det en stund. I starten var det vanskelig. Tenkte mye på hvem vil ha en alenemor, og hadde infunnet meg med dette, så jeg ga jeg F! Levde livet, koste meg med barna, jobbet… Ja, jeg hadde det fint. Plutselig, helt ut av det blå tar livet en Bridget Jones. Jeg har to stk friere på døra til reveenka aka meg😂 jeg vet ikke hvem jeg velger, men det blir han som tar hele pakken og elsker oss! 😊

    2. Anonym: Oooohh, så gøy! 😀 Det er en kinkig situasjon å stå i; bruk tiden godt, og tenk nøye over valget ditt så tar du helt sikkert det riktige for dere. Lykke til <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg