Hvilepuls

 

Åh, for en deilig juletid♥ Denne tiden av året var alltid så magisk da jeg var liten, men nå som jeg har barn selv er den om mulig enda mer fortryllende. Tenk, så heldig jeg er! Det kjenner jeg ofte på, kanskje særlig rundt høytidene. Det å få lov til å være mamma til verdens beste lille jente er helt ubeskrivelig, jeg er så innmari takknemlig. Det er jo – etter min mening – det viktigste med denne høytiden. Å bruke tid på de du er glad i, og å reflektere over hvor heldig du faktisk er. Nei, åh, jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med verken julekvelden eller romjulen hittil! 

I går ble det en luftetur ut på denne mamsen; jeg dro like gjerne med meg to av brødrene mine og den ene svigerinnen min med på søskenjulebord – en tradisjon vi (vel, jeg) startet på i fjor. Gjett om vi skal fortsette med det hvert år fremover! Forhåpentligvis passer det bedre med resten av gjengen neste år også. Note to myself: ikke legg en kveld på byen til andre juledag… Haha! Det er så lenge siden jeg var et “festmenneske” (haha, jeg har vel aldri noensinne vært det..) at jeg rett og slett glemte (eller fortrengte) hvor ekstremt stappfullt det er over alt denne dagen. Vi fant en liten puff i en gang som sitteplass til slutt, HAHA. Vanvittig koselig var det uansett, og ikke minst deilig å få luftet meg litt også. Det skjer jo ikke akkurat så ofte 😉 

Etter en slik kveld sier det kanskje seg selv at det er hvilepuls det har gått i i dag, haha. Jeg er virkelig ikke atten år lenger, det merkes! Men, det var det verdt. Nå skal jeg jobbe litt med noen spennende artikler jeg skriver på, før jeg skal sette på en episode eller to av “Unge mødre”. Det må være en av mine topp guilty pleasures; gamle episoder av denne serien. Tidligere i dag rant tårene som to fosser da jeg så fødsel på skjermen, hahaha! Det er det absolutt fineste i hele verden etter min mening, men gjett om jeg er glad for at det er mange, mange år til jeg skal gå igjennom det samme igjen om det noensinne skulle skje. 

Ha en fortsatt fantastisk romjulstid!♥ 

 

1 kommentar

Siste innlegg