Winter wonderland – dogs edition

 

Jeg juksa litt med alle voksen-oppgavene jeg skulle ha tatt fatt på i dag. Egentlig burde skittentøyskurvene tømmes og haugevis av klær vaskes, tørkes og brettes i tillegg til at både gulv og skuffer trenger en vask – men det får jeg rett og slett ta igjen. I stedet har jeg vært på en deilig tur med min gode venninne og våre to små sjelevenner♥ Det er så innmari deilig å være ute nå som snøen er på sitt aller mest perfekt. Myk, deilig og kram snø over alt – det blir jo ikke stort bedre enn det nå som vi går mot jul! Måtte den bare holde seg til over nyttår, for så å forsvinne frem til neste år… Det hadde vært noe, det! 

Se på disse søte “små”, da! De har blitt riktig så store nå, med sine 10 og 11 måneder. Eurasieren, Ino, er én måned eldre enn Felix, men syns ikke stort om å ta på seg noen storebror-rolle av den grunn. Han lar Felix herje og være den som styrer showet, det er nesten som om han fra dag én har sagt “det er viktigere for deg å være sjef enn det det er for meg, så bare kjør på du” 😉 Haha, de voffsene altså. For noen personligheter det er på dem! 

Nå som samvittighetslageret på hundefronten er fylt for en stund, skal jeg se om jeg ikke får tatt unna siste rest av julegavehandlingen i ettermiddag. Det er ikke mye som gjenstår, men for en følelse det vil bli å kunne si seg ferdig likevel! I alle fall etter at Dias har åpnet flere av gavene i jakt etter den som inneholdt en Twist-pose.. Han fant den, og spiste opp rubbel og bit. Nå ja, hunder er herlige – men de er til å bli sprø av også. 

Ha en nydelig dag da, dere! 

 

2 kommentarer

Siste innlegg