Putti Plutti Pott

 

I dag hadde Rampenissen en viktig beskjed; vi skulle ta båten over til byen, hvor vi skulle møte noen vi er glad i for å finne på noe gøy. Hvem vi skulle møte og hva vi skulle finne på fikk vi ikke vite før vi kom over til by-siden; der ventet mormor og morfar (mine foreldre) på oss, med billetter til Putti Plutti Pott-show! Hihi♥ Jeg har hørt “alle” snakke om at den riktige julestemningen ikke kommer på plass før det stykket er sett, og nå kan jeg virkelig forstå hvorfor. Jeg har ikke sett det selv før, men det må uten tvil bli vår egen, lille tradisjon fremover. Så innmari koselig – også så flinke barn! Jeg blir rent imponert – og ordentlig rørt, haha! 

Det å være mamma er helt magisk. Tenk at vi er så heldige å få oppleve barndommens gleder på ny gjennom barna våre! Det er jo så enormt mye å glede seg over, bare tanken får det til å krible i hele meg. Vi våknet jo til enorme mengder snø i dag også, så forhåpentligvis ligger det lenge nok til at både snømenn og snøhuler kan bygges i morgen. For en årstid – og for et liv♥ Jeg er så takknemlig, ord kan ikke beskrive det en gang! 

Jeg kan knapt tro at julen er så nærme – denne måneden er det så mye å glede seg til for min del, og at tiden har gått så fort kunne jeg ikke ha vært mer takknemlig for. Æææhh, lykkerus! Apropos lykkerus; jeg har både sjokolade og Pepsi Max ved siden av meg og så snart dette innlegget er publisert skal jeg klikke “Play” på episode elleve av “Jane the virgin” sesong 3. Hverdagsidyll på sitt beste! Oppvasken og det overfylte juleverksted-gaveinnpakning-rote-spisestuebordet mitt får pent vente til senere. Eller til i morgen. Det er snart jul, men ikke riktig enda! 

Har du sett Putti Plutti Pott? Har du funnet julestemningen ennå?♥ 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg