Nytt hår! Og nei, jeg spiller ikke i “voksenfilm”

 

Okei, i kveld var det virkelig digg å krype inn i fleecedressen og pakke seg inn i teppet på sofaen. Vi har hatt full rulle med både tur til kjøpesenteret, luftetur med hundene og ikke minst Lekeland i dag, så nå er en rolig og avslappende kveld helt greit. Jeg elsker dager som dette, særlig nå som vi teller ned til jul og knapt kan få tiden til å gå raskere! 

Haha, og ja; noen etterlyste bilde av det nye håret mitt – og det skal dere få! Sammen med en tekst som forteller litt om hvordan jeg føler meg med den nye sveisen, hahaha: 

Uff! Det tar nok bare litt tid å bli vant med det, tenker jeg. Jeg har jo gått med halvlangt, platinablondt hår i mange år nå, så det at det brått er mørkt og ikke minst så kort (jeg har vel kun hatt så kort hår én gang tidligere i livet?) var virkelig en stor forandring. Vel, som en på Snapchat sa det; når kvinner bestemmer seg for å klippe håret kort, tyder det på enten forandring i livet eller trøbbel på kjærlighetsfronten. Vel, sistnevnte kunne ikke ha gått bedre – men forandringer i livet er det så definitivt. 

Er dere flere som er slik? Forandrer drastisk på det ytre så snart livet endrer seg? Jeg tror det ligger noe i det for min del altså. Jeg lærer meg nok å digge det korte håret til slutt, bare tenk på Ruby Rose… Haha, det funker alltid! Nei, nå skal jeg hoppe innom Netflix for å se om jeg finner en eller annen koselig julefilm. Ååhhh, denne tiden av året altså! 

 

4 kommentarer

Siste innlegg