Et lite knippe av mine seneste artikler

 

Jeg føler at jeg begynner hvert eneste innlegg med skryt over hvor deilig dagen har vært, og i dag har det altså ikke vært noe unntak. Jeg har sløvet meg gjennom første episode av “Jane the virgin” sesong tre, og skal straks i gang med å snurre episode to før jeg forhåpentligvis finner det for godt å ta natta før det blir altfor sent. Hundene snudde i døra da vi skulle gå tur tidligere i dag, de er akkurat like begeistret for sterk vind som det jeg er, haha! Da tok de valget for meg; innedag it is! 

De har likevel fått sin dose trening innendørs, så nå ligger de som slakt ved siden av meg begge to. Slike kvelder er himmelske! Jeg har også fått gjort unna litt jobb i dag, det er deilig å være tilbake på den fronten etter eksamensinnspurten altså! Det er en stund siden jeg har delt av mine siste artikler med dere, så her får dere noen av dem: 

Slik kommer du deg over drittsekken
Gravid student? Dette har du krav på 
Hormonutslett hos baby 
Enslig forsørger? Dette har du krav på 
Slik blir du kvitt tørrhosten 
Slik får du babyen til å sove om natten 
Slik bør babyen sove på dagtid 
Tips når du skal velge kjøkkenvifte 

Forhåpentligvis kan noen av disse artiklene være til hjelp for noen 🙂 Som dere ser elsker jeg å skrive variert innhold, og det å bruke meg selv til mange ulike temaer er utrolig spennende, lærerikt og ikke minst morsomt. Det er nok ingen hemmelighet at jeg trives svært godt med å skrive til og for foreldre, men det stopper selvsagt ikke der. Det er jo noe av det absolutt beste med yrket mitt; jeg kan skrive om hva som helst – når som helst! Det er så gøy, og det er (i alle fall for meg) helt umulig å bli lei av denne jobben. 

Nå skal jeg som nevnt krype tilbake til pleddet og Pepsi max’en – “Jane” venter på meg på skjermen. Ha en strålende helg, folkens! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg