Pampering day

 

Tidenes selvpleiedag: Check! Jeg møtte opp til frisøren et par timer før stengetid, og spurte nokså blygt om noen hadde tid til å ordne opp i marerittet av noen bryn. Etter et soleklart “ja, da!” kvinnet jeg meg opp til å spørre om hun ikke kunne ta en titt på det altfor slitte, uregjerlige håret mitt i samme slengen. Etter tidenes deiligste time med velvære (herlighet så undervurdert en ordentlig god vask med kur, massasje og hele pakka er!) ble håret klippet i en kort bob, og brynene fikk endelig en form som kan minne om nettopp bryn og ikke et kråkereir med heve- og senkemuligheter. Så digg! 

Etter frisørtimen dro jeg rett til solariumet for en etterlengtet halvtime der, og i dusjen hjemme ventet både peeling og kroppsskrubb. Er det rart at jeg føler meg som et nytt og forbedret menneske, eller? Så deilig! Resten av kvelden har gått til fullstendig avslapping med den femte boken i serien “Ekte fotballfruer” av Hege Norman-Stormbringer (anbefales på det sterkeste, men begynn med bok nummer én). 

Om en liten stund skal hundene få luft i pelsen en siste gang før jeg kryper til køys med lydbok på øret, og regnet piskende på vinduet. Denne dagen kjenner jeg at jeg virkelig trengte, sannsynligvis langt mer enn det jeg selv ante at jeg gjorde. 

Greit, sengen kaller i hvert øyeblikk. Ha en nydelig blåse-bort-natt, dere 🙂 
 

2 kommentarer

Siste innlegg