A joyful holiday

 

Jeg kan ikke begripe at jeg tidligere har vært av typen som knapt nok har funnet frem en eneste nisse før lillejulaften. Det er jo så innmari koselig å nyte både nisser, julekuler, julelys og søte, små reinsdyr fra morgen til kveld! Særlig kveldene er helt spesiell for meg, og det kjenner jeg ekstra godt på i denne tiden. Det er lite som er så hyggelig som å krype under det deilige juleteppet mitt, og bare… Nyte. Det er hverdagsluksus på sitt aller, aller beste spør du meg. 

Det er for så vidt det nesten hele dagen min har gått til – en litt ekstra lang helg kan man jo ikke takke nei til! Hverdagen inntraff i ettermiddag, så da har tiden gått til å pakke inn julegaver, vaske litt, leke og hygge oss med Amalies Jul. Åh, stemning! Jeg er så glad for at denne julekalenderen er å finne på NRK i år, den er nok min favoritt. Ja, sammen med Skomaker Andersen, da. 

Mitt antrekk for dagen har vært dette deilige fleece-settet fra Europris. Har du sett noe så behagelig? Jeg frykter at jeg kommer til å flytte inn i det. På ønskelisten min står det, ikke overraskende, flere slike herlige sett, pyjamaser og kosedresser. 

Nå tenkte jeg å snurre “Jul i blodfjell” over skjermen mens jeg venter på Farmen. Har noen av dere sett det? Det må jo få en sjanse, selv om jeg garantert vil smile litt ekstra når gode, gamle “Amalies jul” settes på igjen i morgen.. Hihi! 

 

2 kommentarer

Siste innlegg