O’ jul med din glede

 

Jeg innrømmer det; til tross for at “halve Kvinneguiden” reagerer på bloggere som pynter til jul altfor tidlig (i følge hvem da?), hiver vi oss altså på. Det gir jo en så innmari herlig stemning i huset, og dessuten varer julen altfor kort. Dagene flyr avsted, og vipps så er januar måned her og julen kastes loddrett ut igjen. 

Her fikk vi nemlig brev av Rampenissen da vi kom hjem fra barnehage og arbeid, om at han hadde satt frem både juletreet (er dere klar over hvor vanskelig det var å få tak i et stort, falskt juletre som lå plassert bokstavelig talt helt innerst i en overfylt bod forresten?!) og julepynt, med spørsmål om vi kunne hjelpe ham med å pynte. Vi har med andre ord storkost oss i dag! 

Julegavehandelen er jeg også så godt som ferdig med. Det gjenstår vel rundt regnet tre-fire pakker, men det sier jeg meg så absolutt fornøyd med å ha igjen så tidlig i desember. Det er jo så hyggelig å bruke tid på å finne de perfekte gavene til alle sammen, at akkurat det gjør meg ingenting. 

Her blir det, som dere ser, uten tvil rød jul i år – som alltid. Noe annet gir virkelig ikke den samme stemningen etter min mening. Ellers i året er jeg nok mer “less is more” enn noe annet på interiørfronten, men i julen skal det være overflod av nisser, engler, lys og kos for at jeg skal få den ordentlig gode julefølelsen. Ååh, som jeg koser meg nå! Det er ikke akkurat til å legge skjul på at det blir tusen ganger enklere å holde hele leiligheten ryddig og skinnende ren når det er så fint pyntet, heller 😉 

Ha en magisk første desember videre! 🙂 

 

4 kommentarer

Siste innlegg