En sånn dag

 

Jeg håper du la vekt på ordet “sånn” da du leste overskriften. Om ikke, les den igjen og les den riktig denne gangen. 

Jeg er ingen fan av å klage, og ikke er jeg den som roper høyest når livet går meg litt imot heller, men nå kjenner selv jeg at det topper seg litt på den overfladiske måten. La oss begynne: Jeg har tannpine fra en annen verden, selvfølgelig dagen etter at jeg meldte avbud hos tannlegen fordi “det helt sikkert går fint å vente til nyåret”, Sienna har blitt syk med alt det medfører av våkne netter og bekymrede mammatanker, jeg glemte å ta oppvasken etter å ha laget middag (kødda, jeg sovnet på sofaen etter tidenes største inntak av svinemør med kålrabistappe – og etter det gadd jeg ikke ta fatt på den en gang), sengen min skulle ha blitt byttet på for tre dager siden og den ene hunden har veltet en blomsterpotte i sofaen slik at den nå inneholder enda mer jord enn hundehår. Det skal godt gjøres, forresten. 

Det eneste positive med denne dagen må være at jeg slipper å tømme kattekassen, det har nemlig hundene gjort for meg. Det negative med det positive er at jeg er garantert det vakre privilegiet av å tørke hundeoppkast en eller annen gang i løpet av natten. Alltid like spennende å gjette på hvor mange sinnsyke brekninger jeg må bevitne før hunden får gjort sitt utover gulvet. Eller, i verste fall; i sengen min. Det betyr i det minste at jeg slipper å ta meg bryet med å skifte på den før jeg skal legge meg i kveld, siden det ville ha blitt fryktelig bortkastet å risikere å måtte skifte på den to ganger i løpet av en kveld. Positive tanker, positivt liv. 


Bare fordi jeg syns tatoveringen min (og de ekstremt mange blåkulene jeg hadde på den tiden – kommer aldri til å glemme kommodemarerittet) passet godt inn i dette innlegget. Kødda, jeg er bare for lat til å laste opp noen av de nyeste bildene jeg har tatt. 

Nå skal jeg straks gjøre et aldri så lite forsøk på å falle pladask i drømmeland. Ettersom jeg sannsynligvis vil bli nødt til å stå opp for å trøste både barn og hunder X antall ganger i løpet av denne natten, føles det uten tvil helt greit å late som om det ikke står fire fat, seks glass og tre skitne gryter på kjøkkenbenken min. 

Satser på at jeg ikke er den eneste som har en sånn dag innimellom. God natt! 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg