When nothing goes right, go left

 

For noen uker jeg har hatt i det siste, jeg tror ikke ti fullstendig uavhengige stikkord er nok til å dekke halvparten av alle tankene og følelsene som har rast gjennom kroppen denne siste tiden, en gang. Alt går fint altså, det har bare blitt litt mye av både det ene og det det andre. Det løser seg nok! 🙂 Jeg er i alle fall offisielt ferdig med skolen for i år! Jeg har hatt tre av fire eksamener, og den siste… Vel, la oss si det slik at i stedet for å kaste bort både min egen og sensors tid, gikk jeg der ifra med visshet om at det lureste for meg akkurat nå vil være å ta eksamen i naturfag på ny når anledningen byr seg.

Det blir bare slik av og til, og de få minuttene jeg følte meg skuffet over meg selv er over for lengst. Jeg vet at jeg har slukt over altfor mye den siste tiden, så egentlig føles det bare innmari godt å ha landet på denne beslutningen. Det neste halve året etter en laaaaaa(aaaaaa)ng vinterfrie er jeg i det minste langt mer forberedt på hva jeg har i vente, og har dermed bedre utsikter til å gjøre en større innsats enn det jeg har fått til denne høsten. Det har tatt lang tid å komme til et punkt hvor jeg føler at jeg får gjort alt 100%, men nå er jeg endelig langt nærmere en løsning som fungerer for meg i den perioden av livet mitt jeg står i akkurat nå. Det kjennes bra! 

I stedet for å legge ved bilder av meg selv her og nå; sminkeløs, daff og sliten på sofaen med ullklær fra topp til tå, tenkte jeg å heller dele noen av mine seneste Snapchats med dere. Legg meg gjerne til; Lizbethosnes. 

1. Sienna tok en selfie av oss (vel, hun ble ikke i særlig fokus selv, haha) da jeg tok henne med på skolen for en stund siden. 
2. Ææh, se så heldig jeg er, da!♥ Jeg hadde bursdag den 18. denne måneden, så skjønneste En stk fin fyr scoret virkelig en del ekstra-poeng. Smelt!
3. Fine Felix! 
4. En smule utslitt Liz etter en eller annen eksamen, haha! 

Uansett! Nå har jeg som sagt ferie (!!!), og om rundt tre uker tar også Sienna en lang jule- og vinterferie til godt uti neste år. Det skal bli så koselig! Vi skal selvfølgelig rekke å kose oss masse før den tid også, denne tiden av året er jo så nydelig! Jeg gleder meg helt vilt til alt denne tiden vil bringe av både kos, minner og mange, mange gøyale påfunn både ute og inne! Fy søren, så heldig jeg er♥ 

Nå skal jeg svinge meg rundt med moppen en liten runde, før jeg skal lande pladask i sengen. Jeg er i gang med boken “Helenas hemmelighet” av Lucinda Riley. Den anbefales på det varmeste for alle som er like glad i sjangeren chick lit som meg selv! Det gjelder for øvrig alle bøkene jeg har lest eller lyttet til av henne. Hun er en stor inspirasjon når det kommer til mine egne prosjekter, selv om det er ekstremt store sko å fylle 🙂 

Og ja, den spørsmålsrunden skal jeg snart hive meg rundt for å svare på, altså. Det kommer! 

 

4 kommentarer

Siste innlegg