Ikke helt som forventet

 

Helgen har virkelig rast forbi på null komma niks denne gangen. Vi har storkost oss fra morgen til kveld med deilige turer, besøk av en av Siennas beste venninner, film og en hel del kos og lek. Akkurat som det skal være! 

Jeg har også rukket å bli ferdig med eksamen 1 av totalt 4 dette semesteret, så nå er det “bare” tre igjen før jeg kan ta jule- og vinterferie med god samvittighet. Det skal bli så skjønt! Karakteren ble ikke helt den jeg hadde håpet på, eller forventet for den saks skyld, men så fikk jeg om temaer jeg har null interesse av og lite peiling på, haha, så da skal jeg si meg passelig fornøyd likevel. Det viktigste er å bestå, så den 3’eren skal ikke få irritere meg nevneverdig. 

Bildene over er tatt fra en deilig skogstur sammen med en venninne og våre livsglade valper. Tenk at de blir ett helt år om bare noen få måneder? Særlig Felix oppfører seg som en åtte uker gammel valp fremdeles – bortsett fra søvnbehovet til disse… Haha! Han er en bajas, ingen tvil om det. Heldigvis er det bare gøy med litt utfordringer! 

Nå har jeg nettopp klikket hjem litt nytt tøy og et par sko fra Nelly. De har jo hatt så innmari gode tilbud den siste tiden, så jeg har mildt sagt tatt “litt” av… Kremt. Jeg burde nesten begynne med antrekksbilder her på bloggen, for å rettferdiggjøre det altfor store shoppingbudsjettet mitt den siste tiden. Haha! Jeg har faktisk utrolig lyst til å ta bloggen hakket mer seriøs, og gi den en ordentlig sjanse. Det må jo være innmari gøy når bøkene mine etterhvert kommer ut i hyllene, ikke sant? Jeg skal i alle fall gjøre et forsøk, så blir det opp til dere om dere vil henge med videre. 

Nå skal jeg få i meg litt frokost, før jeg skal ut på treningstur med valpemonsteret. Vi skrives! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg