Livet er best ute

 

Selv om jeg er midt i eksamensforberedelser (og en prøveeksamen i matematikk som gikk så som så), er det så viktig å ta seg tid til å bare nyte livet også. Det er vi utvilsomt flinke til her i hus – særlig når det gjelder å kle oss godt og komme oss ut i all slags vær. Finnes det egentlig noe bedre enn det? Tvilsomt! 

Mellom lesing til eksamen, sove-økter på sofaen (*kremt*) og litt jobbing, blir det heldigvis tid til både lek, kos og besøk både hit og dit. I forrige uke var vi på Vigra hos foreldrene mine hele to ganger, i går besøkte vi den ene broren min og i dag får vi besøk av supertante Lillian♥ Det er noe med denne førjulstiden (åjadda, jeg er en sånn person) som gjør at jeg setter ekstra stor pris på familietid. Jeg var så nære på å kjøpe ingredienser til pepperkake-baking tidligere i dag, men det får vente bittelitt altså. 

Her om dagen tok vi turen til luftegården i kommunen her, sammen med min nabo og venninne og hennes valp som ikke er stort eldre enn Felix. Det må vi gjøre oftere – det er så innmari deilig å kunne slippe hundene uten å tenke på farer for verken skeptiske mennesker eller påkjørsler. 

Det vises ikke så godt på disse bildene, men Felix har virkelig vokst seg til å bli en stor og flott herremann. Han er fortsatt spinkel av seg, men det skyldes nok en kombinasjon av raseblandingen og det faktum at han ikke er kastrert. Ikke lett å være stor-liten gutt i verste, hormonelle alder! Haha. Det fikser seg nok snart, mat er det i alle fall ikke mangelvare på. Gutten spiser jo omtrent en liter per dag! Det er helt utrolig at det går an. 

Nå får vi som nevnt straks besøk av verdens beste Lillian, så jeg skal hive meg rundt for å rydde opp etter overraskelse-verkstedet vårt. Tikka masala står på menyen i dag – det blir digg! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg