Kinokos og julesnakk

 

Som jeg forguder den årstiden vi er i nå, det er jo rent magisk både ute og inne♥ Denne måneden blir stappet med eksamener for min del, men etter det skal jeg virkelig tjuvstarte på julen. Tenk så koselig det blir! Adventgaver skal handles inn, juletreet skal graves frem fra innerst i boden (*kremt*, det spørs om noen andre enn meg skal få æren av å ta den jobben..) før det skal pyntes og styles med alt ifra lys til julekuler og hjemmelaget pynt, baksten skal påbegynnes og leiligheten skal skrike “jul” ved første ledige øyeblikk. Jeg er så glad i julen – den pakkes jo bort like etter nyttår, så hvorfor ikke nyte julepynten, lysene og den deilige stemningen så lenge som overhodet mulig? Jeg er riktignok spent på hvordan valpen vår, Felix, vil reagere på juletreet.. Enda godt at det var falskt, og ikke kostet mer enn et par små hundrelapper for noen år siden, haha! 

I går dro vi på kino, bare Sienna og meg på en ordentlig jente-kosekveld som vi kaller det. Det er så innmari koselig med slike kvelder iblant, det kjenner jeg at vi trenger begge to. Jeg gleder meg allerede til juleforestillinger og enda flere kinoopplevelser i måneden som kommer! Vi er vel ikke akkurat kjent for å være redd for å være ute i all slags vær og vind, men det er helt klart koselig å bare være inne også – særlig når været var som i går; iskaldt og med bøttevis av regn skyllende ned fra himmelen. Da er det ekstra deilig å løpe inn i en varm kinosal, hygge oss med en koselig film for så å krype direkte til sengs når vi kom hjem. For en kveld♥ Jeg er så ubeskrivelig heldig. 

Nå skal jeg lufte hundene, spise litt og så hoppe til køys med boken “Skyggesøsteren” i serien “De syv søstre” snurrende på mobilen. De nettene jeg sover alene – og dermed ikke orker å skru på TV’en fordi det får meg til å kjenne på savnet etter En stk fin fyr enda litt ekstra – er det undervurdert med lydbøker, altså. Serien anbefales på det sterkeste for deg som ønsker en deilig mix av chick lit, romantikk, feelgood og spennende historier sett fra to vidt forskjellige synspunkt. Du finner den på Storytel! 

I morgen blir det tid for prøveeksamen i matematikk… For å si det sånn; jeg har gjort oppgave nummer én, men alle de andre (!) må jeg innrømme at jeg sliter litt med, haha. Hvordan i alle verdens dager skal dette gå, frem til den virkelige eksamenen om bare to små uker..? Kryss fingrene for meg, I’ll need it. Jeg for min del håper at det hjelper på at håret mitt nå nok en gang er mørk brunt (jeg tålte tydeligvis ikke å tråle Google etter gamle bilder av meg, til bruk i innlegget “Mine rareste opplevelser som toppblogger“…), og ikke blondt. Det sier sitt. 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg