Prokrastinering

 

Okei, jeg innser det; de eneste gangene jeg klikker meg inn på bloggen med en intensjon om å faktisk skrive et innlegg, er når jeg innerst inne vet at jeg burde ha gjort noe helt annet og har gått tom for andre lite proaktive gjøremål. Som nå, for eksempel. Jeg har klikket hjem litt kosmetikk og en hel del klær – igjen. Det jeg egentlig burde ha gjort er å vaske leiligheten til skinnende ren tilstand for så å jobbe med naturfag, men slik blir det altså ikke.. I alle fall på en stund. 

De siste dagene har rast avgårde, og bortsett fra et aldri så lite tilfelle av krystallsyken eller virus på balansenerven (jeg heller mest mot det sistnevnte ettersom jeg nylig hadde bronkitt) har de mildt sagt vært nydelige. Jeg er så glad for at høsten endelig er her! Finnes det noe bedre enn å være ute i kald luft for så å komme inn til varme og lek før kveldstid for småtasser, før man kryper inn i den fineste armkroken i hele verden og snurrer en film? Ååh, lykke♥ Ingen tvil om at jeg har det rimelig fint for tiden, med andre ord. Tihi! 

Vel, nå er det straks november måned, og lite tid til surring.. For meg har det alltid betydd bursdag og førjulskos (oh yes, jeg er av den typen som starter i en halv evighet før desember med både julegaveshopping og pynting..), men i år blir det nok det siste som står på min agenda. November er nemlig den store eksamensmåneden for min del, og skal jeg ha en sjanse til å gjøre det jeg drømmer om å få gjort til neste år må jeg virkelig stå på som bare rakkeren.

Engelsk skriftlig og muntlig kommer til å bli gøy, men matematikk og naturfag kjenner jeg at jeg gruer meg veldig til. Naturfag i seg selv er jo gøy, men vi får nemlig ikke bruke verken boken eller noe annet under forberedelsene. Vi må altså trekke en lapp med emner vi skal snakke om på eksamen, og bruke halvtimen mellom emnelapp-trekkingen og selve eksamen på å… Tenke. Ikke lese seg opp på stoffet eller sikre kunnskap om det spesifikke emnet, men tenke og huske på hva vi har lært om akkurat det. Det kan virkelig gå begge veier! Jeg mener, får jeg om molekyler og den slags kan jeg bare introdusere meg selv med feil navn og gå der ifra, haha. Uff! Fingers crossed for at jeg får om noe som i det hele tatt kan havne under kategorien “interessant”, haha. 

Greit, nå skal leiligheten skinne, dere! Med mindre jeg bestemmer meg for å sjekke ut om Brun og Blid har trøbbel her i kommunen også, da. Hører jeg noen si prokrastinering..? 

 

2 kommentarer
  1. Kjenner meg igjen i det du sier, med å unngå de tingene man burde gjøre..haha huff.
   Ønsker deg masse lykke til med eksamen, jeg har selv eksamen nå snart, bare i desember.. Ew.
   Så mye av julen går vekk til lesing, juhuu..
   Ha en riktig fin kveld videre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg