Sosialisering og ørebetennelser

 

Goooood kveld! 

Jeg vet ikke hvor all energien min kommer fra, men akkurat nå kjennes det ut som om jeg har hakket for mye av den slags. Min første prøveeksamen dette året ble levert i går, love-lageret er fylt opp for en liten stund (tulla, savn allerede♥) og vi har hatt noen ordentlig fine dager med deilige turer ut i høstluften (frem til to av to familiemedlemmer gikk ned for telling med ørebetennelse, that is) og besøk hos verdens beste foreldre/besteforeldre. Lite kan måle seg med en slik uke, altså! 

Et lite besøk med de fjærkledde vennene våre hører til, hihi! Vi er så utrolig heldige som bor akkurat her vi bor, det er jo rett og slett umulig å kjede seg med så mange fine områder i umiddelbar nærhet! 

Nå skal jeg snart ta sats opp av sofaen for å rydde og vaske litt her  i tillegg til å rense de to siste sofaputene jeg fremdeles ikke har orket å ta fatt på, før Farmen skal rulles over skjermen. Jeg har planlagt å ta tidlig kveld, men det spørs om det er særlig gjennomførbart med det første.. Alt annet frister jo langt mer enn søvn! Helt til morgenen kommer… I’ll keep that in mind. 

 

6 kommentarer

Siste innlegg