Prescription: Shopping

 

Jeg bestemte meg rett og slett for å føle meg litt bedre i dag, så jeg hentet Sienna tidlig i barnehagen og dro straka vegen for å hente lillebror og en venninne. Shoppe-tid! Jeg har gått på tidenes shoppesmell de siste månedene, jeg tror jeg venter på rundt tretti pakker fra E-bay den nærmeste fremtiden, samt en passelig stor pakke fra Nelly i løpet av uken. For ikke å snakke om pakkene jeg allerede har mottatt den siste måneden og dagens fangst… Oh well, jeg har ikke haugevis av kommoder og et gigantisk klesskap for ingenting, har jeg vel? 

Nå skal jeg svinge meg rundt for å gjøre unna litt husvask, også skal jeg krype tilbake til sofakroken med boken jeg er i gang med og en kopp te med honning, mmhhh! Nå skal jeg helt enkelt bli frisk; en hektisk skoleuke venter på meg! Denne serien, “Ekte Fotballfruer” altså, er skjønn! Om du er glad i lettlest “husmorporno” som berører temaer som kjærlighet, sex, utroskap, intriger, løgner og vennskap er dette definitivt en serie du burde sjekke ut. Lov meg å gi den første boken minst ti sider før du gjør deg opp en mening; den er litt treg i begynnelsen, men jeg lover at den tar seg opp. 

Og ja, tatoveringen på hånden min skal tas om igjen om et par uker♥ Både den og et tatovert kolon-tegn på ringfingeren har en ordentlig søt historie bak seg.. Jeg deler den helt sikkert på bloggen om noen år, haha! 

 

7 kommentarer

Siste innlegg