Not again..!

 

Gjett hvem som våknet opp med feber og vond hals, da? Meg, selvfølgelig. Jeg skal bestille legetime first thing neste uke, dette kan jo umulig være normalt. Verdiene mine har holdt seg gode i mange år nå, men man vet jo aldri. Greit å sjekke det opp først som sist! Bortsett fra å bytte på å være altfor varm og å skjelve av kulde, har jeg ikke gjort stort mer fornuftig enn å lufte hundene, spise haugevis av knekkebrød med egg og drukket en altfor stor kopp te. Akkurat som det skal være når man syns litt ekstra synd på seg selv, med andre ord. 

Om en liten stund skal jeg dra skrotten ut for å være litt sosial likevel, men kjenner jeg meg selv rett kommer nok seriemaraton og senga til å friste for mye til at det ender opp med å bli mer enn noen få timers sosialisering, haha. Det er nesten litt deilig å være så sløv; jeg får i det minste ikke dårlig samvittighet når alt jeg gjør i løpet av et sykedøgn er å ta livet med ro

Dias er god å ha, da♥ Han blir alltid så ekstremt klengete når jeg ikke er helt i form, og vil aller helst ligge så tett inntil meg som overhodet mulig. Gullgutt! Heldigvis er det både regn og vind ute, så ingen av dyrene har noen som helst planer om å farte ut på en lengre rusletur i dag. Det kunne rett og slett ikke ha passet bedre! Forhåpentligvis er både formen min og været på topp i morgen, da bærer det nemlig ut på jobb for lokalavisen igjen. Det er så lenge siden, og jeg kjenner at det virkelig kribler i fingrene etter å få jobbe litt der igjen. Livet mitt har mildt sagt tatt en brå vending siden denne tiden i fjor, så omrokkeringer og bortprioriteringer har virkelig vært et faktum. Nå føler jeg meg mer enn klar for å stikke tåa i vannet igjen også på den fronten, så det skal bli gøy! 

Sleng gjerne inn noen gode bli-fort-frisk-tips til meg, I need it! Når jeg først orker å ta turen til butikken skal jeg hamstre inn både D-vitaminer, sanasol og tran, for å si det slik. 

 

7 kommentarer

Siste innlegg