Working hard, or hardly working?

 

Hei i natten! Åh, det er noe spesielt med det å åpne et tomt innlegg midt på natten, altså. Det var jo det jeg alltid pleide å gjøre, for dere som husker så langt tilbake i tid. Nå som livet mitt mildt sagt har endret seg siden den gang må jeg innrømme at søvn som regel står øverst på listen over nattens gjøremål, men enkelte kvelder blir raskt et unntak. Som i dag, hvor jeg har jobbet for harde livet for å komme til bunns i den milelange to-do-listen min. Jeg er ikke halvferdig en gang, men – etter å ha skrevet dette innlegget og sett resten av siste episode av Bloggerne – er det på tide å kaste inn håndkleet. 

Grunnen til at jeg ikke allerede er plassert i drømmeland er ganske enkel; jeg var hos tannlegen i dag, for andre gang på under én måned. Det er sånn cirka det verste jeg vet om i hele verden, men nå måtte det bare gjøres noe. Da jeg gikk gravid fikk jeg nemlig mange problemer med tannhelsen (som jo er helt normalt, de skulle virkelig ikke ha fjernet redusert/gratis tannlegeregning for gravide!), og et av disse problemene var at ene tannen min rett og slett knakk. Først mistet jeg halvparten, og etter det har litt og litt falt ut. Kjempedeilig… Og ekstremt smertefullt, med ekstra trykk på “ekstremt”. Nå, fire år senere, var det virkelig på tide å gjøre noe med både smertene og vissheten om at hele tannen snart kom til å trille ut av kjeften på meg, så det er jeg endelig godt i gang med. Bare én time gjenstår nå, forhåpentligvis. Oh joy! 

Etter tannlegetimen møtte jeg verdens beste lillebror, som mer enn gjerne ville bli med søsteren sin på litt trøste-shopping. Skinnbukse, duftlys, pynteputer, sokker, hårkur, selvbruning og diverse andre nødvendigheter fikk bli med hjem i dag. For ikke å snakke om at jeg venter på hele 36 pakker fra Ebay… Kremt. Jeg har fått det for meg at det å trøsteshoppe er en god idé, særlig etter tannlege-timer. Og matematikk-timer. Og om jeg bare skulle føle for det

Så ja, bortsett fra at jeg sitter med så store smerter at jeg bare kan glemme å sovne med det første, har dagen alt i alt vært veldig fin. I morgen har jeg tatt Sienna fri fra barnehagen, så jeg gleder meg en hel masse til kos og lek før fireårs-kontrollen venter på helsestasjonen♥ Det blir så spesielt å være der igjen.. Tenk så mye som har forandret seg siden vi var der for hele to år siden! Det føles virkelig ikke ut som om det er hele fire år siden vi var innom hver måned.. Tiden flyr, det er helt sikkert. Store, lille jenta mi med et hjerte av gull♥ Jeg er så stolt! 

 

2 kommentarer
    1. Hørtes ikke noe godt ut det med at halve tanna knakk, tannleger er ikke det beste jeg vet om jeg heller.. Hihi, husker at du brukte å blogge på nattetimene før ja! Hørtes ut som du fikk mye ut av shoppingen da:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg