Denne høsten skal jeg..

 

Det er ingen tvil om at høsten er min favorittårstid. Jeg mener; ikke bare er dette den ene årstiden vi har som alltid står til forventningene og holder det den lover, men det er jo så innmari koselig også. Åååh, endelig er høsten her!

Mens de fleste føler seg inspirert og klar for et “nytt og bedre liv” så snart klokken slår tolv natt til et nytt år, er høsten definitivt min tid for forandringer, nye “forsetter” og løfter for for meg selv. Høsten er for meg en tid for en ny og frisk start, rett og slett. Denne gangen har jeg bestemt meg for å dele noen av mine høstforsetter (som jeg i alle år har kalt det) med dere, som jeg skal gjøre alt jeg kan for å nå før julen står for døren. 

Gå friske turer i skog og mark 
Ååh, ingenting er så magisk som å pakke seg godt inn i varmt og deilig tøy, for så å legge ut på en tur i ordentlig ruskevær. Det skal ikke blåse så altfor mye, men litt regn og kald luft er det beste turværet som finnes i mine øyne. Alt er jo så mye vakrere om høsten! 

Ha koselige inne-dager 
Jeg har allerede handlet inn en hel haug hobby-greier for både meg selv og Sienna. Vi snakker tegning, maling, ansiktsmaling, perler, smykke-verksted, legobygging.. Selv om jeg absolutt elsker å være ute i all slags vær, er det lite som slår en ordentlig inne-kose-dag som vi kaller det. Dyner og puter i sofaen er en selvfølge, gjerne sammen med kjeks eller vafler. Kos! 

Se flere filmer 
Jeg er så dårlig på å se film og bare ta livet helt med ro. Det skal det bli slutt på! Jeg har som mål å se minst fem filmer i høst, så det skal jeg se å få gjort. Noen med tips til action- eller eventyrfilmer? Den bør helst være tilgjengelig på Netflix, Viaplay eller TV2 Sumo. 

Slutte med dårlige vaner
Jeg har så lyst til å føle meg bedre med meg selv, og da er det særlig én ting som gjelder; slutte med dårlige vaner. Jeg drikker for eksempel altfor mye brus, og burde definitivt bli flinkere til å lage unnskyldninger for å droppe treningen. Jeg vil jo så gjerne være den beste versjonen av meg selv, så det skulle bare mangle. I kveld skal jeg få til en god treningsøkt, det er herved et løfte. 

Gjøre mitt beste på skolen 
Det gjør jeg selvsagt allerede, men det er aldri dumt å tviholde litt ekstra på den. I oktober skal jeg gjennom en rekke prøve-eksamener, og i november braker det løs for alvor. Åh, jeg gru-gleder meg så voldsomt! 

Tenne levende lys, og fyre i peisen 
Funfact: jeg har aldri tent levende lys i leiligheten min, og heller aldri fyrt i peisen min. Høsten er tiden for endring – og det skal det utvilsomt bli på denne fronten. 

Lese gode bøker 
Akkurat nå er jeg i gang med den fjerde boken i serien “Ekte fotballfruer” – en skikkelig herlig feelgood-serie du rett og slett blir hektet på. Jeg leser også på Lucinda Rileys “Engletreet”, men den tar snart slutt.. Åh, denne høsten skal det leses mye – og ikke bare pensum. 

Se på reiser 
Jeg kommer ikke til å ha muligheter til å reise noe sted med det første, men i januar skal jeg i alle fall bort en liten tur. Hvor jeg ender opp er ikke godt å si, men en liten flytur for et par dager skal jeg få til. Hmm.. Noen forslag? Jeg snuser så vidt på Gdansk, London eller Paris for øyeblikket. Kom gjerne med tips!

 

Hva skal du denne høsten? 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg