Lite fornuftig

 

Åh, lite kan beskrive de siste dagene godt nok – så det hopper vi elegant over, hihi! Tilbake til nåtiden, altså.

Sesongens første episode av “Bloggerne” har nylig rullet over skjermen, et glass Pepsi Max står pyntelig på bordet ved siden av meg og tre slitne hunder snorker i hvert sitt hjørne av sofaen. Herlig! Jeg burde egentlig både jobbe og gjøre lekser i kveld, men jeg drøyer det litt til. I morgen står naturfag på timeplanen, og selv om jeg normalt sett er ekstatisk over alle andre timer enn matematikk (nope, skjønner fremdeles ikke et kvekk), merker jeg at motivasjonen til å få rumpa plassert i auditoriumet er hakket for fraværende. Det blir nok bedre når jeg først er der, tenker jeg! 

I løpet av de neste dagene tenkte jeg å komme med litt skole-relaterte innlegg. Litt om motivasjon, hvordan få tid til alt og den type ting som dere har etterlyst her inne. Det er jo så gøy å kunne motivere andre, særlig når mine egne tips og råd gir meg selv et spark bak også, haha. Det trenger jeg – bare to måneder igjen til eksamenene er i full sving, jo! Det skal bli så innmari deilig å bli ferdig med dette første halvåret, altså. Jeg slapp billig unna på videregående, så jeg har faktisk ikke hatt eksamen siden jeg fullførte journalistikkutdannelsen i 2015 – og det var tross alt en hjemmeeksamen jeg fikk fire hele dager på å få unna, haha. Dette blir mildt sagt noe helt annet.. Det spørs om jeg vil kunne holde følge med B’en i journalistikk og 5-erne og 6-erne fra ungdomsskoleeksamenene, for å si det sånn! 

Bortsett fra skole, har altså tiden gått til mye sosialisering – også for de firbente. Felix har hatt en hårete liten bestevenn siden den dagen han flyttet inn hos oss, og når eieren er såpass kul hun også blir det jo full klaff. Det er et spesielt bånd mellom disse to, det er helt sikkert♥ Jeg er spent på om det noensinne vil komme en “hvem er egentlig sjefen nå?”-smell mellom disse to. So far, so good! 

Greit, okei, lekser skulle altså stå på dagens plan. Jeg skal lese gjennom kapittelet om økosystemer og gjøre oppgavene til det, for så å bevege meg mot næringsstoffene i ernæring og helse. Sistnevnte er faktisk ganske interessant, men det første..? Det er veldig enkelt stoff, men fy søren så kjedelig det faktisk er. Ja, også burde jeg virkelig gjøre noen av leksene i matematikk også. Egentlig har jeg en hovedregel om å pugge litt hver dag, men det har blitt litt tilsidesatt den siste uken. Alt annet har jo fristet så voldsomt mye mer algebra, X’er, Y’er og brøk i hytt og pine, jo! Skjerpings fra nå av. Litt, i alle fall. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg