20 funfacts om meg

 

Bare fordi jeg ikke har vært selvsentrert nok i det siste: 

● Jeg elsker fargen rosa og har til enhver tid et eller annet rosa på meg, enten det er synlige klesplagg, undertøy eller neglelakk. 

● Jeg har hypermobile ledd, og kan vrenge armene mine i sinnsyke retninger og slikke min egen albue. Hadde jeg prøvd, er jeg også rimelig sikker på at jeg kunne ha tatt av meg så godt som alle klesplagg med tennene. 

● Hadde det ikke vært for emetofobien, hadde jeg vært typen til å elske alt av karuseller og den slags. Frykten for kvalme er derimot såpass sterk at jeg ikke en gang takler å sitte stille på en huske, haha. 

● Jeg finnes ikke romantisk, men kunne ønske at jeg var det. 

● Jeg har ikke rørt alkohol siden bryllupet til min mellomste storebror den 25. mars i år, og det kommer sannsynligvis ikke til å skje på lang tid heller. 


2012-versjonen av meg, haha. 

● Jeg har vært brisen/full rundt fem ganger i hele mitt liv. Det bør her legges til at jeg fyller 26 år i november. Og ja, punktet ovenfor var definitivt inspirasjonskilden til dette punktet. 

● Mitt favoritt-tall er 75, det har det alltid vært. Jeg drømmer om tallet 75 hele tiden, og da jeg fikk min gamle voffs som vi ikke visste fødselsdagen til, tildelte jeg ham bursdag syvende mai. Om jeg noensinne blir såpass tullerusk at jeg bestemmer meg for å gifte meg, skal det utvilsomt skje den 07.05 det også. 

● Når jeg først har bestemt meg for noe, får jeg det som regel akkurat som jeg vil så lenge det er et mål det er mulig å jobbe meg frem til på egenhånd. Jeg kan ikke komme på noen unntak hittil i livet, i alle fall. 

● Høsten er og forblir min favorittårstid, utelukkende fordi høsten er den eneste årstiden som alltid innfrir etter forventningene og holder det den lover. 

● Jeg tenker altfor ofte at jeg bør bli mer forfengelig og “overfladisk”, men la oss innse det; så lenge jeg lukter godt og har glattbarberte legger til enhver tid, er det godt nok for meg. To minutters-sminkerutinen min blir neppe byttet ut med det første. Det blir heller ikke mine cirka 300 sminkefrie dager i året. 

● Alle tatoveringene mine har stor betydning, og om du hadde fått vite alt som står bak hver enkelt av dem kan jeg trygt si at du kjenner meg svært godt bare ved det. 

● Jeg kjøper alltid ny mobiltelefon en gang i året, og har nylig gjort det igjen. Det til tross for at jeg ikke merker noen forskjell fra den gamle telefonen til den nye. Enn så lenge, i alle fall. 

● Jeg skulle ønske at jeg var mer troende enn det jeg er. 

● Ingenting i hele verden gjør mer vondt enn tanken på at de jeg er glad i skal lide på noen som helst måte. Jeg går heller i ilden selv fremfor å se at de blir brent. 

● Det skal utrolig mye til for at jeg skal knytte meg til noen, eller virkelig åpne meg fullstendig for noen. Jeg kan gi litt og litt, men får nærmest panikk dersom jeg utleverer mer enn det lille jeg er komfortabel med. 

● Jeg “klarer” ikke øyekontakt med mindre jeg føler meg 100% sikker på hvor jeg har vedkommende. 

● Jeg er ganske sikker på at det er fullstendig umulig å gjøre meg flau eller satt ut på noen som helst måte. 

● Jeg snakker med begge eller en av foreldrene mine i telefonen tilnærmet daglig, og forsøker å besøke dem minst én gang i uken. 

● De fleste får mensen månedlig, jeg derimot blir forkjølet med feber og hele pakka en gang i måneden. Usikker på om jeg ville ha byttet det bort mot det første alternativet. TMI, vær så god. 

● Noe av det verste jeg vet er når jeg må innse at jeg har tatt meg vann over hodet, og kutte ned på noe av det jeg ellers fyller dagene- og timelistene mine med. Det er rett og slett grusomt. 

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg