Prokrastinering for fulle seil

 

Okei, la oss begynne med To Do-listen for dagen: 

  • Vaske leiligheten 
  • Bytte på sengene 
  • Vaske og tørke minst to maskiner klær (og kanskje, men bare kanskje, brette sammen og legge på plass det rene tøyet fremfor å la det ligge i en haug på tørkestativet) 
  • Ha en hyggelig playdate med et par andre barn utendørs 
  • Finne ut hvor i alle verdens dager jeg får kjøpt kalkulatoren skolen anbefaler 
  • Gjøre lekser i engelsk, naturfag og matematikk 

Ikke så verst det, vel? Nå har jeg akkurat plassert rumpa i sofaen etter en liten rusle/miljøtreningstur for Felix, og om få strakser skal jeg sjekke formen til Dias for å se an om han er god nok til å gå en liten tur på asfalt, eller om vi bare skal vente til i morgen. Da blir det nemlig langtur i skog eller mark for småttisene mine, men i dag har jeg rett og slett ikke tid til noe annet enn to korte rusleturer. Heldigvis er hundene mine sofaslaver av dimensjoner, haha! 

Etter at vesla har lagt seg for kvelden får jeg eldste niesen min på studie-besøk. Vi skal jobbe med leksene i alle fag, så det blir gøy! Hun går en annen skole enn meg, men tipper hun kan være til nytte når jeg tar frem matematikk-bøkene likevel… Kremt. Vel, i forrige time fikk jeg faktisk til det aller meste, så det er nesten litt håp altså. 

Jeg føler endelig at jeg har kommet inn i en god rytme i hverdagen, det er så utrolig skjønt! Jeg var rimelig spent på hvordan det ville gå å begynne på skolen igjen, men enn så lenge går det over all forventning. Vi får se om jeg har samme mening når eksamenskjøret setter i gang for fullt i oktober… Den tid, den sorg. Det er jo for det meste gøy og inspirerende, så det skal gå så fint så! 

Bildene over ble tatt i går, da vi fant ut at vi skulle ta en sparkesykkel-tur til en av barnehagene et lite stykke unna. Jeg blir helt varm innvendig av denne årstiden, og mest av alt får jeg lyst til å tilbringe hvert eneste ledige sekund utendørs. Heldigvis ser det ut til at sånt går i arv, så her blir vi raskt enig om det meste, hihi. 

Det var jo så varmt og godt i går også, i motsetning til i dag. Nå er det kjølig og vått, så jeg må for all del huske å pakke med meg regnklær til både liten og stor til den lille utflukten vår i ettermiddag.

Greit, nok prokrastinering. Nå må husvasken tas! Gi meg styrke… Takk

 

4 kommentarer

Siste innlegg