Surr fra en trøtt hjerne

 

Fyyyy søren så godt det skal bli med helg! Haha, gjett hvem som totalt undervurderte hvor direkte slitsomt skole faktisk er, da? Hoho! Det var meg, det. Ikke for det, det går helt fint altså. Men det er virkelig noe med det å sitte på en fysisk skolebenk i mangfoldige timer, for ikke å snakke om offentlig transport… Det var litt sjarmerende den første gangen, men det ser jeg virkelig ikke nå lenger. Kjære bilen min, jeg tror ikke jeg har vært så takknemlig for deg siden den dagen jeg bestod oppkjøringen! 

For å syte litt til, da: I går kveld la jeg meg før 22.00, og presterte likevel å forsove meg (!!!) til engelsk-timene som skulle begynne klokken åtte… Det er ganske utrolig. For å sette meg selv i litt bedre lys kan jeg fortelle at jeg må opp cirka klokken seks for å rekke skolen til åtte, så jeg sov ikke så fryktelig lenge altså. Bare til… Åtte. Haha. Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge, det må ha vært som gravid eller noe. Og likevel spurte en medelev meg forsiktig om jeg var våken i norsktimene i dag… Jeg var sånn cirka ikke det heller. Haha! Jeg er altfor vant med å kjøre mitt eget løp, det merkes godt nå altså. 

Så ja, det skal mildt sagt bli godt med langhelg nå. Jeg har noen møter og en hel del jobb på planen i morgen i tillegg til at jeg skal på et oppdrag noen timer på lørdag, men bortsett fra det skal helgen gå til kos, sove, kose-jobbing og avslapping på høyt nivå. På søndag blir det familieselskap for fireåringen (!!!!) her i hus, det gleder jeg meg innmari til♥ Tenk at skatten min fylte hele fire år i går! Jeg kunne ikke ha vært stoltere eller mer lykkelig over å få lov til å være nettopp hennes mamma. Det er virkelig verdens største ære og glede♥ 

Og ja; helt til sist. Jeg har sluttet å godkjenne kommentarer som går på samværsordning og den type spørsmål her på bloggen. Jeg prøver å legge godviljen til her, men jeg kan rett og slett ikke begripe hvordan noen kan føle at de har noe som helst med det å gjøre? Jeg mener absolutt ikke å være frekk her, men det forundrer meg stadig. Det er et lite barns privatliv det er snakk om, jeg forstår ikke logikken bak å dele denne type informasjon med noen som helst. Det er med andre ord ikke noe poeng i å stille slike spørsmål. Om du lurer på hva som er normalt eller hva som er anbefalt for barn i ulike aldre, snakk med familievernkontoret. De er som regel svært dyktige, og har som viktigste jobb å sørge for at barna kommer best mulig ut av en omsorgsfordeling. Har du spørsmål eller lurer på hvilke valg du bør ta for din familie – snakk med dem, ikke bloggere. 

Nå skal jeg avslutte dette virrvarret av et blogginnlegg, lufte hunder og krype til køys igjen. I neste uke skal jeg se om jeg ikke får tid til en kontroll hos legen igjen for å se hvordan kroppen min ligger an. Tenk, jeg blir ikke innkalt til sånt lenger! Jeg gjør det rett og slett bare for å ta vare på kroppen min. Det er så fantastisk! Jeg blir aldri lei av å minnes på hvor uendelig langt jeg har kommet. Denne trøttheten skyldes nok garantert at jeg har en langt mer hektisk hverdag enn det jeg har vært vant med, vel, noensinne, men det er alltid lurt å sjekke opp hvordan det står til med vitaminer og mineraler likevel – selv om jeg er ganske sikker på at alt bare er velstand i år også. Okei, god natt. Takk for at du leste tidenes mest surrete og intetgivende innlegg noensinne. Sov godt!♥ 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg