Barnebursdag og hverdagspjatt

 

Tjolahopp, som tiden går! 

Vi feiret barnebursdagsselskap for verdens fineste Sienna i går, så dagene før det har virkelig gått i ett med planlegging av både det ene og det andre i tillegg til skole og jobb som vanlig. Som jeg sa da jeg fikk spørsmål om hvordan det går å sjonglere alt til nå; “det går helt fint, så lenge både søvn, dusjing, toalettbesøk og lufting av hundene også blir presset inn i gjøremålene”, haha! Det er med andre ord rimelig hektisk. Ikke at jeg hadde forventet annet, jeg tar tross alt tre år skolegang på ett lite år her, så det skal vel være et hardkjør. 

Det eneste jeg sliter med er, som forventet, matematikken. Den har aldri vært min venn, og det har den tydeligvis ikke blitt automatisk med årene heller. Alt det andre går foreløpig som det suser – også som forventet. Jeg er jo generelt veldig glad i skole, kunnskap og læring, men akkurat matematikken kunne jeg ha blitt spart for, syns jeg. Det skal vel gå på et vis det også tenker jeg, men det blir mildt sagt en del heftige leksetimer med Xër og Yër og what not skriblet ned i notatbøkene mine utover året.. Uæh

Haha, deler med dette to blinkskudd fra etter bursdagsfeiringen i går. Det ene viser en superhappy mamma som ikke kunne ha vært mer fornøyd med dagen, pent poserende med verdens beste lillebror. Bilde nummer to… Vel, la oss bare si det slik at når Lizbeth og Hallvard AKA Pompel og Pilt skal stå for rydding og rengjøring, er det rett og slett dømt til å gå galt. Dette bildet ble tatt etter at min kjære lillebror presterte å rakne en søppelpose og på et eller annet vist sklæsjet gulrotkake rett i gulvet. Merk; gulrotkaken måtte han pent plukke opp. Med hendene. Ikke søren om jeg ville tipse ham om at han kunne late som om en handlepose var en hundepose for så å plukke opp kaken på det viset… Haha! Jeg lo så fælt av dette oppstyret at om jeg har synlige magemuskler i dag, så er det Hallvard jeg skal takke for det. Haha! Nei, dette var et sånt øyeblikk som ikke kan beskrives. Man må ha vært der. Uuuuuansett! 

I dag har jeg jobbet litt og gjort en hel del lekser i norsk. Jeg begynner alltid lekse-uken med norsk, ettersom jeg helt oppriktig syns det er et utrolig gøy, innholdsrikt, spennende og ikke minst (for meg) veldig enkelt fag. Det gjør det så mye lettere å fortsette rutinen med de andre fagene utover uken. Generelt er jeg større fan av å gjøre unna det verste til sist for så å “belønne meg selv” med det enkleste og beste (merk; derfor blir gulvene vasket hundre ganger før jeg rekker å ta i det rene tøyet som burde ha blitt brettet), men akkurat når det gjelder leksene syns jeg at det er best på denne måten. Inntil videre, i alle fall. Matematikken er det eneste jeg trenger å lese på hver eneste dag, alt annet setter jeg av en liten time eller to til i uken utenom forelesningene. Så slik er det! 

Nå skal jeg være frøken fornuftig og la voffsene tisse en siste gang før natta før jeg selv kryper til køys. Det viktigste jeg har lært på skolen så langt må definitivt være å prioritere søvn før alt som er gøy her i livet, haha. Får ikke stort ut av å sitte gjespende foran så dyktige lærere som det vi har, i alle fall. 

 

2 kommentarer

Siste innlegg