Spørsmålsrunde: Ask me anything

 

Puuuhh, første skoledag er vel overstått, og med det har jeg allerede feiret med et lite kakestykke fra Rema 1000. Haha, skal det være, så skal det være! Det var selvfølgelig ikke en spøk fra skolens side; første skoledag var matematikk-dag.. Jeg hadde virkelig ikke troa på å få til noe som helst, men jeg ble faktisk ganske overrasket over at de gamle kunstene (som jeg hadde bruk for for ti år siden…) ikke var fullt så bortglemt som det hadde fryktet i forkant.

Matematikk er definitivt det faget jeg er dårligst i og som jeg har lavest forventning til min egen prestasjon i, men jeg begynner i det minste å håpe på en 3’er etter eksamen den 20. november. Iiiik, det er ikke lenge til en gang, jo! 

Nå skal jeg sette i gang med husvask og lekser (!!), så i mellomtiden tenkte jeg å kjøre en gammeldags spørsmålsrunde. Så, lurer du på noe? Spør da, vel! Det er selvfølgelig helt i orden å være anonym. 

 

6 kommentarer
  1. Hvordan tror du det blir å begynne på høyskole?
   Hvorfor vil du ikke flytte i forbindelse med studier for å få flere alternativer?
   Kan du skrive mer om brystoperasjonen?
   Hvordan var det å amme med silikon?

  2. Kan du svare på videoblogg? Hvorfor vil du ikke fortelle mer om bruddet mellom deg og eksen? Kan du begynne å ta antrekksbilder? Hvordan vil det gå med tanke på fraværsregelen når du har en liten unge som sikkert blir ofte syk slik barnehagebarn blir?

  3. Hvilken utdanning er det du har begynt på? Er du ikke fornøyd med å være journalist?
   Hva er dine favorittblogger?

  4. Jeg lurer litt på om du kan fortelle litt om hvordan det går med emetofobien i dag. Klarer du i dag å spise ute på restauranter og av deres bestikk? Hvordan reagerer du om datteren din kaster opp og ingen andre er der til å hjelpe? Ville du kunnet smake på en venns drikke uten å være redd for omgangssyken?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg