New ink – again

 

For en dag! Jeg møtte opp på trappen til tatovøren min klokken elleve i dag tidlig, og få timer senere kom jeg ut med noen få detaljer ekstra på sleeve’n min, og en splitter ny tatovering på fremside av venstre lår. Ææh, nytt blekk gjør noe med hele meg. Det er nesten litt rart, men det er virkelig noe med det altså.. Jeg blir lettere til sinns, føler meg bedre og ikke minst er det så utrolig gøy å pynte kroppen litt ekstra. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd! 

Denne gangen falt valget på en gammeldags fjærpenn som “skriver” ordene “Neverending story”. Det er så meg, og så perfekt til den nye fasen av livet mitt. For det er jo slik jeg er; for hver fase i livet, tatoverer jeg meg. Jeg elsker å snakke om tatoveringene mine – men forteller jeg hva de alle står for, blir du raskt langt langt bedre kjent med meg enn jeg som regel er komfortabel med, hehe. De har hver sin historie, det er helt sikkert. 

Mitt nyeste tilskudd av blekk står for så mye. Fjærpennen i seg selv er selvfølgelig et symbol på forfatterskapet mitt og min forkjærlighet for det å skrive, mens teksten betyr så utrolig mye. “Neverending story”. Det oppsummerer egentlig det meste. Jeg har blitt alenemor (noe også de tre rosene på sleeve’n min står for; de er for meg, Sienna og pappaen hennes), jeg har satt i gang med utdannelse nummer tre og livet mitt går liksom.. Fremover. Det ender ikke, jeg stanser aldri på stedet hvil i livet mitt. Det er alltid noe nytt – og jeg elsker det. 

Se! Blåmerkene mine etter kommode-slosskampen begynner endelig å roe seg ned, haha. I alle fall etter redigering av både lys og kontrast i tillegg til å ha lagt på filter.. Haha! 

I skrivende stund sitter jeg med sjokoladen ved min venstre side, og straks skal vannglasset mitt fylles opp med pepsi max og isbiter. Mmmh, lite skriker “kos” så høyt som det! I morgen må jeg være på plass ved skolebenken allerede 08.15 så det kan jo bli… Interessant. Gir meg selv ti plusspoeng dersom jeg klarer å levere Sienna i barnehagen i noe annet enn pyjamas og tannkost. Haha, neida! I alle fall; det verste er at det står *trommevirvel* matematikk på planen! Den første ordentlige skoledagen! Det må være en spøk. Jeg krysser fingrene for at det er det, men noe i meg sier at Akademiet ikke tuller med meg… Jeg tar derfor med meg bøkene likevel, sånn i tilfelle det faktisk er så grotesk som det.

Jaja, det står i det minste ♥Norsk♥ på planen for torsdagen! Det blir bra, det. 

 

3 kommentarer
    1. Blåmerkene så jeg før tatton 😀 , men den var fin den. Skal ha en på ryggenbav hunden min bare jeg får litt fri for den blir stooooor. Ha en fin kveld.

    2. suttung: Hahaha, tviler ikke! De er SVÆRE, men vises knapt etter masse redigering her 😛 Det høres herlig ut 🙂 Jeg vurderer også portrett av min gamle voffs, over navnet hans som jeg tatoverte da jeg var 14 og han fremdeles i live <3 Man kan ikke lenger lese hva som står der, men det er likevel den fineste tatoveringen jeg har <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg