Latest snapchat’s

 

For én gangs skyld har det føltes ut som om  helgen har vart i evigheter. Det er lenge siden sist, så innmari deilig. Jeg er fremdeles syk selv om jeg endelig er på bedringens vei, så vi har tatt det helt med ro denne helgen. Det er så undervurdert, selv om det for all del er gøy å finne på litt sprell også. Det får vi forhåpentligvis muligheten til i løpet av denne uken, når formen min skal være hundre ganger bedre enn den er nå. Seriøst, jeg hoster til jeg brekker meg hele tiden. Ikke spesielt kult for en emetofobiker det altså, haha! 

Uansett; jeg tenkte å informere om at jeg har åpnet Snapchat-kontoen min igjen. Der er jeg halvveis aktiv på Mystory, men kommer til å jobbe med det langt mer fremover. Der får du et tettere innblikk i min hverdag som mamma, student, journalist, forfatter – og livsnyter på toppen av det hele. Legg meg gjerne til: Lizbethosnes

Nå skal jeg forsøke å dra en halvsliten kropp opp fra sofaen for å få gjort unna litt husarbeid. Gulvene skal støvsuges og vaskes, overflater skal vaskes og kjøkkenskapet trenger sårt en omgang med kasting og sortering. Vær så snill fortell meg at jeg ikke er den eneste som har null kontroll over tørrvare/godteri-skapet..? Det ser virkelig ikke ut, haha. Det verste er at kjøkkenskapene er gjennomsiktig i tillegg. De skal forresten byttes ut i løpet av året, dersom alt går etter planen! Nytt kjøkken har jeg ønsket meg siden den dagen jeg flyttet inn hit, men nye fronter på skapene kommer jeg veldig langt med. Om noen har tips til hvor dette kan kjøpes for en studentvennlig pris, hyl ut! Vi har IKEA-varehus her, men ikke selve butikken, om det skulle ha noen betydning.

Ellers må jeg til byen en tur også; innkjøp til barnebursdagsfeiring må gjøres, og jeg bør virkelig få tak i en skolesekk snart også. Jeg kan allerede kjenne hvor ødelagt nakken min vil være dersom jeg bruker en av skulderveskene mine til både bøker og datamaskin én eneste dag.. Uæh! Men først; husarbeid. Så får vi se om jeg ikke heller tar shoppingen i morgen, etter tatoveringstimen som venter på meg da. Gleder meg til å vise dere det siste tilskuddet på kroppen! 

 

10 kommentarer

Siste innlegg