Første skoledag; stuck i heisen med en annen elev

 

Første skoledag, som riktignok var et informasjonsmøte og ikke forelesning, er herved unnagjort! Min første dag på Akademiet begynte, selvfølgelig, med at jeg ble sittende fast i heisen med en medelev. Haha, det er så typisk meg som man overhodet kan få det. Det setter liksom en standard for resten av skoleåret føler jeg; det er så meg. Resten av dagen gikk fint, da. Jeg fikk virkelig kjenne på det å være elev, eller student som det nå kalles, igjen.. Det føles litt rart, egentlig. Skummelt, men på en god måte. 

Timeplanen har jeg også fått, den er fint notert ned på førsteside av min rosaglitrende informasjon-skrivebok. Bare det er kjempegøy, jeg gleder meg så innmari til å notere flittig, gjøre oppgaver og rekke opp hånden for hver minste detalj jeg ikke helt forstår. Jeg er så glad for at jeg ikke har så mange lesere på denne bloggen, jeg tipper jeg kommer til å kjede dere få som er her inne ihjel med skolerelaterte blogginnlegg, haha. 

Til dere som lurer på dette med skolen; jeg er altså privatist, og tar generell studiekompetanse etter 23/5-regelen. Dette innebærer da at eksamensresultatene mine er det eneste som teller i forbindelse med videre høyskole etter dette året. Jeg må ha minst 3 i matematikk og ellers er snitt på minst 4,5 for å komme meg dit jeg vil. Det skal jeg fikse! I alle fall den siste biten der, matten ser jeg mørkt på.. Haha! Neida, alt går vel. 

Uansett; de siste dagene har gått til mye lek og moro for både store og små. Høsten har definitivt inntatt oss den siste tiden, og glad er jeg for det. Finnes det egentlig noe bedre enn høst, varme pledd og en god film? For ikke å snakke om de hyggelige inneaktivitetene for både Sienna og meg. Hobby-ting står definitivt høyt på listen hos oss om dagen, hihi. 

Ikke for det, vi har selvfølgelig beveget oss en del ute også. Det er jo noe helt eget med det, særlig i de få øyeblikkene hvor jakken kan tas av og den siste resten av sommersolen kan nytes til det fulleste.. Aaahh, nei, nå ser jeg bare frem til høst og kos! Og skole. Og antrekk som viser at jeg faktisk gjør noe mer i løpet av en dag enn å handle på butikken, jobbe hjemmefra og lufte hunder.. Det er en helt egen glede bare det! 

Nå skal jeg lufte hundene en siste lille rusletur før natta. Jeg har begynt på boken “Engletreet” av Lucinda Riley, nå. Hun har ikke skuffet meg hittil, så det skal bli spennende å følge med i denne boken også. Jeg tror rett og slett at jeg har fått en ny favorittforfatter i det jeg liker å kalle sjangeren “Feelgood” jeg, altså! Det er så enkel og grei litteratur, som samtidig er givende – om det overhodet gav mening? Uansett; sjekk ut bøkene hennes. Særlig serien “De syv søstre”, de tre bøkene som har kommet ut til nå er nydelige. 

Kryss fingrene for at jeg ikke blir stuck i heisen med nok en elev på onsdag, da! 

 

4 kommentarer
  1. Ta med boka neste gang for heisen kan jo sitte fast en stund. Trodde liksom du sprang trapper jeg da. Du må komme deg i angrepsposisjon når det gjelder matte. Se på den som en utfordring du må løse. Ha ei fin helg.

  2. suttung: Haha, det endte med at jeg måtte nettopp det. Løpe opp trappene altså. Ikke spesielt kult å løpe opp 4 etasjer med min kondis, HAHA! Jeg er så dårlig trent at det neeeesten er en skam 🙂

   Takk for tipsene!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg