Sunday is farmday

 

Tjolahopp! 

Jeg vet ikke hvor mange innlegg jeg har som starter med “i dag har dagen gått i ett”, men det er lite som beskriver dagen i dag så godt som det. Som vanlig! Vi tok en rolig morgen i sofakroken før vi spratt ut av huset og beveget oss mot stallen jeg praktisk talt er oppvokst i, sammen med en venninne og hennes smårollinger. 

Det er virkelig ikke mye som skal til; dyr, ridning og en hel lekeplass på privat område til rådighet og både barn (og voksne… kremt) storkoste seg. Jeg tok med meg Felix også, slik at den lille luringen fikk innprentet en nokså annerledes miljøtrening. Han har blitt med dit tidligere også, men det var før den såkalte spøkelsesalderen inntraff ham. Nå er den i full blomst, så vi legger stor vekt på miljøtrening om dagen. 

Etter lek og kos i noen timer kjøpte vi med oss pizza fra Pizzabakeren hjem. Er det søndag så er det søndag, ikke sant? Posen med blomkål- og brokkolisuppe går ikke akkurat noen vei med det første likevel, haha. Det er så sjelden at vi i det hele tatt har noe som kan minne om hel- eller halvfabrikata på middagsbordet for tiden, og take-out eller junkfood er så godt som ikke-eksisterende hos oss i motsetning til tidligere. Da gjorde det mildt sagt ekstremt godt med “Kokkens favoritt” på menyen! Nå spørs det bare om det var så fryktelig lurt av meg å oppdage at Pizzabakeren serverer mindre pizzaer enn den største… Haha! 

Nei åh, det er noe helt eget å tilbringe noen timer på vakreste Vigra igjen.. Nok en gang fikk jeg spørsmål om jeg ser for meg å noensinne flytte tilbake, og igjen ble jeg overrasket over mitt konstante svar: Nei. Aldri i livet. Det er noe med det. Selv om Vigra for alltid vil være “hjemme”, er det ingen tvil om at hjertet mitt først og fremst tilhører Sula. Lite slår naturen i Giske kommune, men vi har det jammen ikke så verst her heller. 

Vel, akkurat nå blogger jeg for så vidt mest for å utsette husarbeidet en smule.. Tørketrommelen skal fylles opp og startes, gulvene skal vaskes og både bad og kjøkken skal få rengjøring nummer to for dagen. Jeg burde nok strengt talt ha malt de siste små detaljene på rekkverket mitt også, men vi får se om jeg orker det. Jeg red nemlig i cirka ett minutt i dag, så kjenner jeg meg selv riktig kommer gangsperren snikende, haha! Jeg er helt håpløs. Burde virkelig sette i gang med treningen igjen… Til freddan’. Kanskje

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg