Tilbake på skolen om 2 uker

 

Herlighet, så raskt alt kan ta en vending. Jeg hadde jo en opprinnelig plan, men da jeg tok telefonen til Akademiet for å høre mer om mine muligheter ble jeg mildt sagt positivt overrasket. Og ja.. Om 2 uker befinner jeg meg på skolebenken igjen. Ja, en fysisk skolebenk – og ikke studier fra sofakroken slik jeg først hadde tenkt. 

Det er nesten uvirkelig å tenke på at noe ved livet mitt skal bli A4 igjen. Tenk at jeg skal stå opp, kle på meg, stelle meg og gjøre meg klar for en fysisk skoledag med lærere, elever, notatbok og nistepakke? Det kribler så voldsomt i magen, og jeg gleder meg enormt til alt dette året har å by på. Om bare ett år er jeg klar for høyskole, dere! Det blir så bra! 

Sommerfuglene i magen er helt tydelig spente og lykkelige, men de er litt nervøs også. Dette året skal gå fint, men hva med de tre neste? Og arbeidet i ett år, før jeg setter i gang med videreutdannelsen? Kommer jeg til å klare det? Blir det for tøft for meg? Det er klart at disse tankene dukker opp innimellom.. Men; er det én ting jeg har bevist for meg selv og så mange rundt meg en gang før, så er det at man får til nøyaktig det man bestemmer seg for. Utdannelse nummer to skal ikke bevise det motsatte. Wehuu! 

Bøkene til det kommende skoleåret er allerede bestilt, og i neste uke skal jeg handle inn diverse annet. Som skolesekk… Iiihhh, det må være denne følelsen alle Norges seksåringer sitter med akkurat nå, det er jeg sikker på! Tenk så fantastisk! Jeg lurer på om det er fysisk mulig å glede seg så mye til en skolehverdag som det jeg gjør, haha.. Nå er det nye og spennende tider i møte – og jeg kan knapt vente! 

 

2 kommentarer
  1. Så spenndene! 😀 jeg skal selv begynne på folkehøgskole etter et ufrivillig friår, og gleder meg vanvittig masse til å flytte og starte med skole og rutiner!:)
   Ha en fin helg <3

  2. Det blir veldig bra 🙂 En ting av gangen, så går det fint! Ang. høgskole, så er det tidvis hektisk, men det er en helt annen skolehverdag enn videregående opplæring. Mye friere 🙂 Ang. videreutdannelse, så kan du som regel studere og jobbe samtidig. Veldig greit 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg