Kittycat

 

Tenk at det er fredag i morgen allerede, da! Denne uken har virkelig blåst forbi, jeg aner ikke hvor tiden har tatt veien denne gang. Nå er det straks helg, og gjett om den skal nytes til det fulle♥ Men først gjenstår det altså en arbeidsdag til. Heldigvis er det bare hyggelig det også. Jeg tenkte å se om jeg får tid til å stikke innom en eller annen byggvareforretning for å få kjøpt maling til terrassen i morgen, så det kan jo bli… Interessant. Jeg var tross alt med på å male Siennas rom så helt bortkommen er jeg vel ikke, men det er også den eneste erfaringen jeg har med den slags, haha. Altså, jeg finnes ikke handy for fem flate øre. Det er ikke en overdrivelse en gang. 

På timeplanen for resten av dagen står det et par timer til med jobb, det er så deilig å føle at jeg endelig er inne i en fin flyt igjen etter ferien. I tillegg til skriblerier skal jeg føre ned timelister til en annen jobb jeg har tatt på meg, vaske litt i leiligheten og stappe i meg en vegetarrett jeg bare måtte grabbe med meg fra butikken tidligere i dag. Jeg er så spent på om det blir suksess! Ikke at det noensinne vil bli veganer eller vegeterianer av meg, men det er jo gøy å teste ut noe nytt også. 

Og ja; en oppdatering på pusefronten! De to kattene stortrives her, heldigvis♥ Jeg var redd for at jeg måtte bytte på hvilke dyregruppe (hundene eller kattene) som fikk gå løst i leiligheten så lenge disse to bor her, men slik er det absolutt ikke. Felix må riktignok ta det med ro, og klarer han ikke det får han legge seg i buret sitt eller på rommet mitt, men ellers går alt strålende. De er vel ikke som bestevenner å regne helt ennå, men det kommer seg veldig. 

Jeg håper så inderlig at noen snille sjeler vil ta dem til seg snart. Det er selvfølgelig utrolig hyggelig å ha dem her, men de blir jo eldre for hver dag som går – og i mine øyne tilsier det også at sannsynligheten for at de vil bli adoptert bort, minker. Så fantastisk søte pusekatter som disse er, kan jeg ikke forstå at det ikke står en lang kø utenfor huset mitt i skrivende stund, hihi. Vi får krysse fingrene for dem begge. 

 

 

4 kommentarer
  1. Ja det er fredag i morgen, og snart helg igjen. I morgen skal vi til Tusenfryd som er rett ved der vi bor. Den hvite og sorte katten er helt lik vår Jonas som blir 7 år i desember. Hvor er de kattene fra? Hvor gamle er de? Har du lagt dem ut på finn.no? Selv har vi en hund som bare elsker katter, to katter og to hamster. Så jeg har satt foten ned for flere dyr her nå. Håper at du finner et godt hjem til dem. Hvilke hund har du?

  2. due: Åååh, så gøy! Kos dere MASSE!
   Han høres nydelig ut 🙂 Disse kattene er jeg beredskapshjem for for en frivillig organisasjon her i Ålesund, så jeg vet ikke så mye om dem annet enn at de er funnet ute.
   Jeg har en Staffordshire Bull Terrier, en Chihuahua og en Rottweiler/Alaska Husky-hund 🙂 Full rulle, med andre ord!

  3. Ja det er slike katter ja 🙁 Håper dere finner et godt hjem til dem. wow!!!!! 3 hunder 🙂 Jeg har selv hatt en blanding av Rottweiler/ Labrador, han var alle tiders. Han fikk svulst og døde 5 år gammel. Nå har jeg en liten prins. Han er blanding av Yorkshire terrier og havaneser. Bare litt under 4kg. Problemet hans er at han ikke forstår at katter er redd han. Ja fremmende katter…… Måte berge han i Danmark,, da det var på hengende håret at han ble angrepet av en katt. Men jeg løftet han bare opp og gikk til hotellet. Ikke alltid like lett med dyr, nei….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg