Verdens beste familie

 

Jeg tror ikke de siste innleggene mine har begynt med annet enn skryt over hvor fantastisk dag vi har hatt, jeg? Dette blir nemlig enda et slikt innlegg. Vi dro avgårde tidlig for å først hente lillebror, for så å møte foreldrene våre på kjøpesenteret. Der ble litt forskjellig kjøpt inn før vi var klare for dagens utflukt; tur-retur vakre Geiranger!

Turen tok vi selvfølgelig i mamma og pappas bil, ikke den lille, trange nesten-lekebilen min. Ikke for det; det ble absolutt trangt nok i bilen med fire voksne og et gigantisk barnesete. Ryggen min er fullstendig skakkjørt, faktisk såpass at jeg måtte be om en Paracet langs veien. For de som kjenner meg; yep, det var faktisk så ille, haha. Jeg tar Paracet rundt tre ganger i året, maks, og dette var definitivt et nødvendig tilfelle. 

Selv om ryggen min nå har gjort seg klar til å byttes ut etter en passelig ubehagelig biltur (les: jeg satt i midten i baksetet, akkurat som i gamledager…), var det så definitivt verdt det. Det er nesten litt trist at vi er hjemme igjen nå. 

Jeg kan ikke huske at vi har vært på slike bilturer siden både Hallvard og jeg var to små knøtt som maste om hvor lenge det var til vi var fremme, og ikke minst all kranglingen oss imellom. Jeg måtte selvfølgelig få Sienna til å spørre om det hva som var lengst; hjem igjen eller dit vi skulle? Haha, det var standard-spørsmålet vårt hele veien fra start til slutt, enten vi skulle på butikken eller kjøre i ett strekk fra Ålesund til Danmark… 

Tusen takk for en nydelig biltur til verdens beste familie! Jeg er så takknemlig. 

 

Så, hva har dere brukt dagen til? 

 

#tur #biltur #ferie #sommer #sommerferie #fri #mamma #mammablogg #mammablogger #hverdag #utflukt #utflukter #aktivitet #familie #familietid #foreldre #søsken #besteforeldre #personlig 

2 kommentarer
  1. Herlige bilder, bra du har kost deg på tur!
   Jeg har brukt mesteparten av dagen til å sove, siden frøkenjegtålerikkekoffein drakk 2 energidrikker igår kveld og ikke sovnet før klokken 9 på morningen. Selv om jeg langt ifra pleier å ha en sånn døgnrytme, er det vell sånn det skal være når en er 20 og har sommerferie (tror jeg, klarer liksom ikke helt å henge med på hva folk på min alder gjør)
   Du får ha en fin uke videre 🙂

  2. Anya: Ja, det har vært så innmari koselig <3
   Hahahaha, jeg kjenner meg så ALTFOR godt igjen! Tidligere kunne jeg drikke energidrikk uten å merke noe av det, men etter i fjor har jeg måttet kuttet ganske kraftig ned på inntaket. Det gjør jo døgnrytmen helt tullerusk, haha!

   Takk det samme, fine deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg