At the beach

 

Jeg kan leve lenge på dagen i går altså, for en perfekt dag fra start til slutt! Vi startet morgenen med å gjøre oss klar til å møte en venninne av meg og hennes tre barn på Vigra, hvor turen gikk til Blimsanden. Det må uten tvil være en av Norges vakreste strender, det er så idyllisk der. Barna storkoste seg fra ende til annen, og det gjorde mammaene også.

Og ja! I går badet jeg faktisk for første gang i år også! Det er ikke verst til å være en som har blitt hakket for vant med turer til sydligere strøk og som derfor legger bading i Norges hav godt plassert på hylla. Ikke var det så kaldt som jeg hadde sett for meg at det var heller, selv om jeg ikke skal nekte for at jeg hakket tenner like etter å ha lagt på svøm.. 

Jeg har til og med fått en skikkelig fin brunfarge! Det er ikke ofte, i alle fall ikke med mindre jeg virkelig går inn for å prioritere solariumet… Ehe! Solbrent er jeg også, spesielt i ansiktet, skuldrene og magen. Det forklarer det noe forvridde ansiktsuttrykket mitt: Smerte! Men men, det går seg til med Aloe vera, tipper jeg. Også jeg som skrøt over at jeg aldri bruker solkrem i Norge.. Vel, det er ikke akkurat noe å skryte av. Visste du at vi egentlig burde bruke solkrem hver eneste dag, uavhengig av årstid og temperatur? Nå vet du det. 

Etter å ha storkost oss på stranden i flere timer dro vi hjem til foreldrene mine for å “snylte middag” som jeg kaller det. Helt herlig! Jeg måtte selvfølgelig utnytte sommerdagen til det ytterste, så når kvelden kom ble det til og med en aldri så liten tur ut på meg. Nei, åh, det var virkelig sommer på sitt aller beste. La det komme flere slike dager! Gjerne veldig, veldig snart. 

Ha en fortsatt nydelig sommer! 

#sommer #ferie #sommerferie #strand #stranden #bade #bading #bikini #sommerkropp #sommerkroppen #velvære #kos #ferien #ferietid #mamma #mammablogg #mammablogger #barn #småbarn #fri #hverdag #personlig 

2 kommentarer

Siste innlegg