Aint nothing like sunshine

 

For en deilig dag! Vi har bokstavelig talt vært ute absolutt hele dagen. Lykke♥ Vi har fått en greie med å besøke nye lekeplasser rundt omkring i området den siste tiden, så i dag gikk besøket til en vi oppdaget for noen uker siden. Sunnmøre leverte virkelig på vær-fronten i dag – jeg har jo til og med fått litt skille på kroppen. Ikke verst, altså. 

Etter å ha lekt oss på lekeplassen tok vi turen til en kompis av meg, og lot ferden gå videre til fjæra jeg praktisk talt har vokst opp i. Der ble det grilling, krabbe-jakt og drageflyving på ham og Sienna, mens jeg nøt en energidrikk i solsteken. Det kaller man ekte luksus for en alenemor, altså! 

Funfact 1: Meg i fullstendig chilleantrekk uten å ofre verken sminke eller fasade en tanke. Lazy and I love it.
Funfact 2: Ser det ut som om jeg parkerte midt på en stor stein? Vel… Jeg gjorde det. 

Nå har Sienna lagt seg for lengst, og jeg skal straks ut på terrassen for å la Felix løpe løpsk med nabo-valpen. De har vokst opp sammen, noe så skjønt! Som storebroren min så fint sa her om dagen; “nå kan du jo faktisk aldri flytte fra leiligheten din! Felix har jo bestevennen sin i nabohuset, du kan bare ikke frarøve ham det”. Hahaha! Så sant.. 

Jeg håper dere har hatt en like fin dag som oss! 

#onsdag #ferie #hverdag #sommerferie #sommer #sommerferie2017 #sommerferien #ferienmin #ferienvår #familie #mamma #mammablogg #barn #bloggombarn #småbarnsmor #alenemor #sol #foto #selfie 

2 kommentarer

Siste innlegg