Turister i egen by

 

Hellige søndag! Dagen i går var så fin; vi tok turen til Ålesund Båtfestival i går sammen med en venn av meg. Det kunne ikke ha passet Sienna bedre; han er nemlig ikke en like stor pingle som mammaen hennes, haha.

Jeg vet ikke hvor mange timer som gikk med til festivalen, men det var en del. Jeg vet ikke om det er et tegn på at jeg begynner å bli gammel, men høydepunktet for meg – bortsett fra å se at Sienna storkoste seg – var definitivt smaksprøvene på røkt laks og ørret… Haha! Favoritten, jo! 

Etter å ha tilbragt noen timer i byen, dro vi avgårde for å hente to pusekatter vi skal være beredskapshjem for en stund fremover. Sienna har allerede døpt dem til å hete Minnie og Hello Kitty, hihi♥ Så herlige små. Det er så godt å vite at man gjør en forskjell for dyrene. Er det noen som fortjener det, er det jo nettopp dem.. De er fremdeles ganske sky og nervøse, men Sienna har allerede lokket dem frem med lek og kos. Det lover godt! 

Det spørs bare om det blir like enkelt å gi dem fra seg igjen når tiden er inne for det… Kremt

Nå skal jeg få i meg litt mat, før jeg tar fatt på dagens arbeidsoppgaver. Kilder skal letes opp, spørsmål skal stilles og blekket skal sprute. Ha en nydelig søndag, dere! 

#båtfestival #ålesund #festival #tivoli #karusell #karuseller #hverdag #gøy #mamma #mammablogg #barn #bloggombarn #lørdag #søndag #personlig #sommer #sommerferie #ferie #fri 

4 kommentarer

Siste innlegg