En dag for minneboken

 

For en nydelig dag vi hadde i går! Det fikk meg bare til å tenke enda mer på de som syns synd i seg selv og barna fordi de ikke har råd til ferie. Hjemmeferie kan virkelig være helt magisk det også, nemlig. Vi dro ut på båttur med storebror og familien hans tidlig i går, og var ikke hjemme før langt over leggetid. Vi har hatt en så nydelig dag – ord kan ikke beskrive hvor godt det gjorde med ordentlig familietid, frisk sjøluft og ikke minst gleden over å fiske vår egen kvelds- og middagsmat. 

To av nyttårsforsettene mine for i år var nemlig 1: Å dra på båttur, og 2: Lære meg å fiske. Nå kan begge deler endelig strykes av listen – og fryseren er full av deilig lyr som vi måtte prøvesmake på i de sene kveldstimer da vi kom hjem i går. Jeg har selvfølgelig aldri smakt bedre fisk i mitt liv, haha. 

Vi har virkelig nødt til å gjenta suksessen snarest. Kanskje jeg får tvunget dem med meg ut allerede i neste uke..? Tenk så gøy å til enhver tid ha massevis av fisk i fryseren, da! Jeg tenkte jeg skulle se om jeg får laget fiskekaker av en del av det, så det skal jo bli interessant.. Oppskrift kommer dersom det blir suksess. Om ikke, kommer det et nytt båttur-innlegg i løpet av veldig, veldig kort tid. Haha! Er jo ikke så krise å prøve seg frem litt når man bare kan ta en svipptur i båt for å veie opp for eventuelt tapt fiskemat dersom jeg skulle feile fullstendig. 

Jeg er ikke i tvil; når jeg omsider blir ferdig med utdannelsen jeg nå setter i gang med, så skal jeg ha min egen båt. Tenk så fantastisk det er å kunne gi barna en slik oppvekst, da. Ååh, det kiler i magen! 

Nå skal vi slappe av litt her hjemme før vi setter ut på nye eventyr igjen. Vi skal være sammen med tremenningen min som også er min livsbestevenn, samboeren hans og niesen deres litt senere i dag. Det blir så kos! 

Jeg ønsker dere en riktig fin dag! 

#hverdag #ferie #sommerferie #sommermedbarn #sommerferiemedbarn #barn #mamma #mammablogg #mammablogger #bloggombarn #småbarn #fisketur #fisk #fiske #båt #båttur #båtliv #båtlivet #solnedgang 

2 kommentarer

Siste innlegg