Søndagsmodus

 

Søndagsmodus: On! Jeg, som skulle være effektiviteten selv i dag, har knapt gjort annet enn å skrive, levere og fakturere én eneste artikkel og sendt ut et par forespørsler om intervju til noen andre saker jeg er i gang med. Ikke for det; jeg har kost meg, da! Hundene har fått en luftetur, og tusen nye ord lyser mot meg i det ene manuset mitt, som for tiden har arbeidstittel “Der jeg hører hjemme”. Den er spennende selv for meg; jeg elsker å skrive uten at verken fortellingen i seg selv eller slutten er 100% planlagt. Det er jo da det er gøy! 

I går var vi på besøk hos foreldrene mine hele dagen, så det føles helt greit med en rolig dag med jobb som eneste plan i dag – selv om det ble så som så med planen i det hele tatt, haha. Om ikke lenge skal jeg kaste meg rundt for å finne en søndagsåpen butikk. Smøreost og Pepsi Max må nemlig kjøpes inn, det glemte jeg helt av i går. Jeg er, som så mange, med andre ord stor fan av søndagsåpne butikker. Her vi bor har vi hele fem dagligvarebutikker – men ingen søndagsåpne. Så ja; roadtrip it is! Jeg fatter ikke hvordan det er mulig å overleve som alenemor uten sertifikat og bil altså. Kjenner jeg gruer meg til den dagen bilen min bestemmer seg for å gjøre livet mitt kaotisk, for å si det sånn.. 


Foto: Lillian Marholm

Men først; en liten luftetur til for vesle Felix, som har blitt så flink til å holde seg til vi kommer ut. Valpeperioden er sjarmerende til tusen, men det å ha “tørke tiss og bæsj” stående på dagsplanen hver eneste dag kjenner jeg at jeg er glad for å slippe nå, for å si det mildt… Nå gjenstår det bare å få ham til å forstå at ikke alle leker (eller sko, eller flasker eller bordkanter…) er hans leker, så blir det bra! 

Greit, nå skal jeg avslutte denne dagens arbeidsøkt. Hyl ut om dere har ønsker til innlegg, forresten! Jeg svarer mer enn gjerne på spørsmål om livet som alenemor, journalist, forfatter – og nå snart student på toppen av det hele. 

#søndag #søndagsmodus #hverdag #ferie #sommer #sommerferie #jobb #arbeid #tekst #journalist #forfatter #mamma #mammablogg #mammablogger #personlig #hund #foto #bilder #bilde #hunder #dyr

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg