13 fakta om meg

 

● Jeg har ikke TV-kanaler. Jeg er veldig bevisst på skjermtid hos barn, og ikke minst meg selv. TV som “barnevakt” har jeg aldri hatt sansen for, men da jeg for en stund siden innså hvor mye TV’en fungerer som fullstendig unødvendig bakgrunnsstøy i de aller fleste familier, bestemte jeg meg for å avslutte abonnementet. Det har ikke vært savnet, for å si det sånn! 

● Dette henger litt med i punktet ovenfor, men jeg kjøpte meg en bitteliten TV da jeg ble alenemor, kun for å ha noe å ha sofaen vendt mot i stuen. Den er aldri i bruk, haha. Jeg har derimot en gigantisk TV på soverommet, som for så vidt heller aldri er i bruk. 

● Jeg er avhengig av å høre på lydbok til jeg sovner. 

● Jeg evner overhodet ikke å ta vare på planter eller blomster. 

● Jeg begynner snart på skole igjen! Ææh! 

● Jeg tror egentlig overhodet ikke på spøkelser og supernaturale greier, men det å bo i denne leiligheten har virkelig fått meg til å lure på om det kanskje finnes mer mellom himmel og jord enn det jeg vil like å innrømme. Hendelsene var vært mange og helt fullstendig uforklarlige. 

● Jeg har bodd i åtte forskjellige hjem i løpet av livet mitt. Nå ser jeg ikke for meg å flytte fra denne leiligheten før jeg selger den til fordel for mitt forever-hus (småbruk?) når den tid kommer. 

● Jeg elsker hunder, men er rimelig skeptisk til miniatyrhunder. Jeg var med andre ord ikke særlig høy i hatten da jeg skulle hente hjem minien og det var over 20 Chihuahua’er bjeffende rundt meg, haha. 

● Jeg blir ekstremt sjelden sur eller irritert, og har en tålmodighet jeg ikke har sett maken til. 

● Jeg stortrives som singel, og elsker at jeg kan styre dagene mine – og livet mitt – i akkurat den retningen jeg selv ønsker. Det å kunne sette mitt fulle og hele fokus mot Sienna på førsteplass, jobb på andreplass, hundene på tredje og meg selv på fjerde er helt fantastisk, og akkurat nå ser jeg ikke for meg at noen som helst slags tilværelse skal kunne utkonkurrere den jeg har i dag. 

● Jeg hadde alvorlig svangerskapsforgiftning i slutten av svangerskapet og under samtalen før jeg skulle hjem fra føden fikk jeg beskjed om at jeg kunne ha havnet i koma under fødsel. Blodtrykket mitt ble målt ofte under hele “oppholdet” på sykehuset og ble aldri helt normalt igjen. 

● Jeg er ganske sikker på at store deler av kroppen min vil være dekket av blekk til slutt. Jeg elsker tatoveringer, og blir trist når jeg tenker på at kroppen snart er full om jeg fortsetter å bestille nye tatoveringstimer i samme tempo som til nå. Uææh! 

● Om jeg noensinne føler for å ta kosmetiske operasjoner, kommer jeg til å ta et kraftig dypdykk i hodet mitt i stedet. 

Har vi noe til felles, kanskje? 

 

#blogg #blogging #blogger #mamma #mammablogg #fakta 

8 kommentarer

Siste innlegg