Ute-dag

 

For en nydelig dag vi har hatt! Vi har vært ute fra morgen til kveld, helt etter min smak. Det viktigste punktet på listen over dagens gjøremål var å finne en lekeplass vi ikke hadde utforsket ennå, og den oppgaven klarte vi med glans etter en liten kjøretur. Det skal virkelig ikke mye til for å gjøre sommerferien komplett, altså♥ 

Etter masse utelek dro vi innom biblioteket for å velge ut diverse bøker og lydbøker, og etter det igjen dro vi på en spontan-tur ut med en venninne og hennes barn. Vi snakker blåbær, saft og kjeks i skogen – så innmari koselig! Vi er virkelig velsignet med (etter min mening) verdens fineste natur, så det er klart at det må utnyttes.

Det har med andre ord vært en ordentlig ute-dag, noe alt innenfor husets fire vegger utvilsomt kan bekrefte. Vi rakk jo å leke og spille en del før vi dro ut, men om vi orket å rydde det opp igjen etterpå..? Vel, det ser ut til at jeg har litt å gjøre før jeg kan ta natta. Akkurat det, å legge meg altså, frister faktisk enormt akkurat nå. Min indre klokke er nemlig overbevist om at “somarnatta” helt fint kan soves bort, haha.

Jeg har blitt skikkelig glad i å legge meg tidlig og stå opp før fuglene fiser.. Ikke helt likt meg, altså. Hadde det ikke vært for at formen aldri har vært bedre hadde jeg vel rent ned dørene på legekontoret. Haha! Neida, det er bare godt å få litt ut av dagen. Kvelden tilbringes jo bare innendørs foran datamaskinen likevel så snart mini-meg har lagt seg uansett, så det er nok ikke det dummeste. Men først; turborydding av leiligheten. Jeg overdriver ikke når jeg sier at det er leker på absolutt alle overflater, hihi. I love it! 

Sov godt da, og nyt resten av fredagskvelden♥ 

 

#hverdag #personlig #mamma #barn #mammablogg #mammablogger #ferie #sommer #sommerferie #fri #hjemmemedbarn #liveterbestute #ute #natur #bibliotek #biblioteket #leseglede #leselyst #lesehest 

5 kommentarer

Siste innlegg