Ofret meg selv

 

Okei, i dag hadde det vært så feil å starte innlegget med “god morgen” – i alle fall for min del. Barna har sovet som prinsesser, men jeg? Vel, jeg ofret sengen min i natt og ble liggende på sofaen. Såååå, jeg har våknet to ganger i timen hele natten gjennom og har så vondt i kroppen at det halve hadde vært nok. Men men, så stiv og støl som jeg er i dag trenger jeg i alle fall ikke å kaste meg rundt i treningstøyet. Aldri så galt at det ikke er godt for noe! 

Dagen er i gang for fullt, og smykkelaging står på jentenes meny for denne morgenen. Om ikke lenge må vi ta oss en liten tur ut også, før vi skal kjøre Karoline hjem igjen litt senere. 

Senere i dag har vi ingen andre planer enn å ta dagen som den kommer, og bare kose oss skikkelig. Jeg tenker vi stikker innom den andre storebroren min også når vi først er på farten, jeg har en liten gave til ham etter at han passet Felix da vi var på tur. 

Apropos Felix; nå må han ut for å tisse. Ha en nydelig dag da, særlig om det er ditt nærområde som har stukket av med sola vi hadde glede av i går. 

#blogg #mamma #mammablogg #mammablogger #blogger #hverdag #torsdag #ferie #fri #sommerferie #sommerfri 

3 kommentarer

Siste innlegg