Tobarnsmor for natten

 

For en deilig dag! Jeg hadde ikke forventet at sommeren skulle slå til i dag etter den høst-perioden vi har hatt i det siste, men det har vært en helt nydelig dag. Bare så synd at jeg har hatt jobb etter ørene i hele dag, typisk! Vi får heller satse på at det blir like deilig vær i morgen. Nå har vi nemlig niesen min, Karoline, på besøk hos oss til i morgen. Det hadde vært så fint om vi kunne ha kost oss ute i solen en stund før hun skal hjem igjen, men ut skal vi nok komme oss likevel. Som hun så fint sa sist overnattingsbesøk; “dere er en skikkelig ute-gjeng!”. Haha, det stemmer ganske greit. 

Etter å ha vært ute en liten stund gikk vi inn for å roe ned med litt lek og tegning før natta. Når jeg “kidnapper” niesen min lurer jeg alltid på hvorfor jeg ikke flere barn mens jeg først hadde sjansen, haha! Det er jo faktisk langt enklere med to enn én av og til, særlig når man setter pris på å slappe fullstendig av i sofaen fra tid til annen. Tipper pipa raskt hadde fått en annen låt om de var søsken med alt det medfører av krangling og uenigheter, da. 

Nå har jeg ikke andre planer enn å synke ned i sofaen med boken min om en liten stund. Først må jeg bare svinge meg rundt med moppen i noen minutter, og sende et par e-poster, så er det kveld for meg. Jeg har blitt så flink til å ta meg litt fri på kveldstid nå, tipper jeg trenger å lade opp litt før jeg setter meg “på skolebenken” igjen til høsten. Uææh, det blir så spennende! Det gjenstår bare en aldri så liten bekreftelse på at jeg kommer inn (og det er jeg ganske sikker på at jeg får), så skal jeg fortelle dere alt om det. Det blir så bra! 

 

#hverdag #blogg #mamma #mammablogg #barn #onsdag #ferie #sommerferie #fri 

9 kommentarer
  1. Ja pipa ville blitt en annen om du virkelig hadde hatt to :))))) Nei da, de leker også sammen mine. Litt krangling må til. Jeg har de to yngste her hjemme og det er 2år i mellom dem, gutt og jente…..
   Hva har du søkt? Ja med tanke på skole 🙂

  2. due: Hehe, det tror jeg virkelig på altså 🙂

   Det blir barne- og ungdomsarbeider av meg i første omgang, så får vi se hvor veien går videre der ifra =) Jeg har lyst til å bli sosionom eller barnevernspedagog, men det avhenger av at jeg finner samlingsbasert nettstudie, og det er visst ikke så enkelt =/ Ellers snuser jeg også på å bli barne- og barselpleier etterhvert, eventuelt å ta psykologi/utviklingspsykologi. Det er så mye jeg har lyst til! Men ja, BUA i første omgang 🙂

  3. due: Så herlig å høre at du har dem hjemme, forresten! Jeg var hjemme med Sienna til hun bikket tre. Jeg ville aldri i livet ha byttet ut de årene med noe som helst i hele verden <3

  4. Jeg mente ikke sånn hjemme 🙂 Jeg har fått 4 barn, skjønner du. 2 yngste bor hjemme. De skal starte 3 og 5 klasse. Begge har vært i barnehage.
   Den utdannelsen hørtes spennende ut, selv holder jeg på å utdanne meg til helsesekretær. Jeg blogger om barnevernet nå. Hadde del 1 ute i dag………

  5. due: Åååh, sånn ja 😀 Skjønner! 🙂

   Så spennende! Jeg jobber selv som tilsynsfører i barnevernet, skjønner du. Jeg har hatt jobben i straks ett år nå, men ikke skrevet om det på bloggen enda. Nå som jeg utdanner meg innenfor feltet er det riktignok ikke fullt så “hemmelig” lenger 🙂 Det er utvilsomt et utrolig spennende yrke, og ikke minst utrolig viktig.

  6. Ja nå er det ikke det å jobbe i barnevernet, men det å komme i barnevernet jeg blogger om. Det heter Barnevernet del 1…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg