Ikke mer?

 

Oi, er klokka virkelig ikke mer enn tre om ettermiddagen? Jeg hadde tippet på minst fem. Kanskje seks også, for den del. Jeg har rukket å levere en hel haug papirer i forbindelse med skolegangen jeg straks tar fatt på, hatt tre ulike telefonmøter og ikke minst jobbet med både artikler og bokmanus. Tidligere fikk jeg knapt til å jobbe på dagtid i det hele tatt, men nå ser jeg at jeg har blitt langt mer effektiv dersom arbeidsdagen starter tidlig. Tenk om jeg er i ferd med å snu B-menneskestilen om til det motsatte? Det hadde nesten vært skremmende.. 

Ikke at natten har gått utelukkende til å sove (puh, det er kanskje ikke den store faren for å bli omgjort til et A-menneske likevel), jeg dro nemlig med meg niesen min ut på tur med hundene i natt. Det var noe vi alltid pleide å gjøre i “gamledager”, så det var ordentlig koselig å få tid til det igjen♥ Og ikke minst helt innafor å kun gå med én hund, til en forandring. 

Store deler av dagen i går – etterfulgt av natten – ble derfor tilbragt utendørs, og det til tross for at temperaturen minner langt mer om høst enn sommer. Når skal vi få ordentlig sommer? Om vi ser bort ifra de få dagene i mai med nydelig vær og den ene dagen i juni vi faktisk kunne kalle sommer. Det frister stadig mer å reise bort for enda en liten utflukt i løpet av sommeren. Noen som har erfaringer med Kongeparken eller Bjørneparken her? Let me know! 

Nå skal jeg hoppe tilbake til arbeidet, og se om jeg ikke får slått min rekord i effektivitet i løpet av et døgn. Jeg har jo hatt så rolige dager hittil i ferien, så det er kanskje på tide med litt større fart – og innsats – igjen. 

 

2 kommentarer

Siste innlegg