Ukeshandling, it’s on!

 

Jeg har bestemt meg for å kaste ut det meste i både fryser og skap (som helt ærlig har vært der altfor lenge..), så fra og med i dag blir det ukeshandling! Jeg har aldri klart å holde meg til det, så det skal bli spennende å se nå som det går ettersom vi bare er to. Det hadde vært utrolig deilig å slippe så mange handleturer i løpet av uken! 

Så ja, vår ukesmeny ser denne uken slik ut: 

Mandag: Bacalao 
Tirsdag: Holdes åpen
Onsdag: Laks med søtpotet/blomkål/brokkoli-mos og smørsaus 
Torsdag: Baconsnurret kyllingfilet penslet med honning, med samme mos som på onsdag, med hollandaisesaus
Fredag: Minipizza 
Lørdag: Fylt rødspette med poteter, grønnsaker og rømme
Søndag: Holdes åpen

Enkelte dager holder jeg åpen, ettersom vi ikke akkurat er ukjent for å ta turen til enten foreldrene mine eller storebroren min for å “snylte” middag der, haha. Ellers er jo Sienna hos pappaen sin av og til også, da orker jeg sjelden å lage noe særlig middag kun til meg selv. Da ender det som regel opp med å kjøpe et eller annet lettvint på kiosken, eller å kaste i meg en frossenpizza. Godt at det ikke er hverdagskost, haha! 

Nå skal vi fly avsted til butikken. Først må jeg hente min kjære lillebror. Jeg lurer på hvordan ukeshandlingen hadde gått dersom jeg ikke hadde noen til å bære for meg.. La oss bare si det slik at “miss independent” kan diskuteres bittelitt, selv om man er alenemor. 

Noen tips til effektiv ukeshandling tas imot med takk! 

#hverdag #mat #middag #inspirasjon #ukeshandling #uke #ukeforuke #mandag #økonomi #personlig #mamma #mammablogg #barn #bloggombarn #hverdagen #ferie #sommer #sommerferie 

13 kommentarer

Siste innlegg