Såpebobler og rolige morgener

 

Woah, i natt har jeg seriøst hatt tidenes sove-maraton! For å toppe det hele trasket ikke verdens søteste vekkerklokke inn på rommet mitt før klokken var nærmere ni i dag tidlig. Snakk om uthvilt mamma! Jeg vet ikke om det er mengden søvn eller antall glass vann jeg tvang meg selv til å drikke i går, men jeg er endelig i god form. Hosten sitter løst enda, men jeg tipper at et par runder til med hostesaft skal fikse den verste biten.

Ellers har jeg blitt avhengig av nesespray – som forresten er noe av det verste jeg vet om – men det er vel også en uvane jeg skal klare å bli kvitt. Men først; nedtrapping. Haha, så det var tidenes oppdatering på sommerforkjølelsen i Casa Liz, altså. 

Morgenen har startet akkurat like rolig som helgemorgener etter min smak skal starte. Sienna har laget såpeboble-blanding etter sin egen oppskrift, så hun er i full sving med lek før vi starter dagen på ordentlig. Senere skal vi hente lillebror for så å snylte middag på foreldrene våre. Jeg fikk overtalt mamma til å spise noe annet enn lørdagspizza i går, slik at vi kan spise det sammen i dag i stedet. Mmhhh! Det er virkelig ingenting som slår mammas pizza. Uansett hvor hardt jeg prøver ender jeg aldri opp med noe som smaker likt i det hele tatt, så det skal virkelig bli velkomment i dag. Det er jo tross alt ferie! 

I morgen har jeg timeplanen full av møter, avtaler og innlevering av papirer. Æææh, jeg gleder meg SÅ fælt til å fortelle hva jeg er i gang med nå. Hint: Noe helt annet enn det jeg driver med i dag, men noe som faktisk har vært i tankene mine helt siden første året på videregående.. Det blir så bra, jeg kan knapt vente! 

Okei, nå må vi faktisk slenge oss rundt her for å komme oss noe sted med planene våre for dagen. Ha en nydelig søndag! 

#hverdag #sommer #barn #småbarn #mamma #mammablogg #personlig #privat #søndag #familie #ferie #fri 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg