10 gode grunner til å date en alenemor

 

♥ She’s got her s#it together
Hun har sannsynligvis det meste på stell, og er ferdig med tøys, tull og dårlig oppførsel. 

♥ Hun er ikke klengete 
Tro meg, når man har barn som alltid settes som høyeste prioritering – blir det ikke rom for mas på deg. Hun vil nok være der for deg så ofte hun kan, men hun kommer definitivt ikke til å verken orke eller ha mulighet til å være klengete. 

♥ Hun vet verdien av egentid 
Er tanken på å aldri mer dra på guttetur med gjengen, aldri få en frikveld eller aldri ha mulighet til å finne på noe som helst uten en kjæreste dinglende etter armen din mindre forlokkende? Vel, velg en alenemor. Ikke bare er hun såpass opptatt med sitt at du vil ha alle muligheter til å finne på det du vil, men hun vet også verdien av total stillhet og tid for seg selv. Med andre ord; du kommer ikke til å gå glipp av stort. 

Hun er huslig, og kan å lage mat
Nåvel, ikke alle – men de fleste. Hun tar seg tross alt av et barn, så de huslige pliktene er sannsynligvis godt innøvd. Wifey material it is! 

Hun er klar på om hun ønsker flere barn eller ikke 
Du slipper i alle fall et usikkert “hmmm, jeg vet ikke”. Alenemoren vet sannsynligvis veldig godt om hun ønsker flere barn eller ei – og når hun eventuelt måtte ønske dem. Så får vi se om du kan henge deg på, da. 

♥ Hun mestrer det meste 
Redd for å stresse henne? Hah! Det skjer nok ikke med det første. En alenemor kan takle det aller meste – og det samtidig som barn, hus, hjem, arbeid og alt annet blir tatt ordentlig hånd om i tillegg. 

♥ Hun er kresen 
Hun kaster seg sannsynligvis (forhåpentligvis) seg ikke etter hvem som helst. At hun har valgt nettopp deg er et enormt kompliment! 

Hun er takknemlig 
Hun er vant med å fikse bokstavelig talt alt selv. Om du vil imponere henne, lag middag en gang. Skift en lyspære. Lek med barna på gulvet i fem minutter. Hadde du ikke hele hjertet hennes fra før, har du det i alle fall etter det. 

Hun er vant med logistikk 
Å prøve å finne på noe med henne er sjelden et problem. Ikke bare er hun vant med å tenke logistikk og derfor finner ut hvordan dere kan få mest mulig tid sammen, men hun er også så glad for å få mulighet til å tilbringe tid med deg at den tiden garantert blir bra. 

Hun kommer med en fantastisk “pakke” 
Barn du kan leke, herje og kose deg med – uten å måtte være den kjipe med mindre forholdet virkelig blir seriøst? En unnskyldning til å dra på Hunderfossen, Lekeland, Atlanterhavsparken og dyreparker, uten at du sitter med det fulle ansvaret? WHOOP! Barn er fantastiske, og en sann gave. Du som velger å gå inn i en familie og bli glad i både barna og mammaen er enda mer priviligert enn familien som får deg. 

 

#alenemor #singel #single #alenemamma #alene #tanker #meninger #personlig #tips #privat #sommer #date #dating #forhold #kjærlighet 

10 kommentarer

Siste innlegg